reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

reklama
czechow a ja przejrzałam wszystkie skrzynki z drobiazgami i poza guzikami i tasiemkami znalazłam kilka starych , plastikowych bransoletek i myślę, że je użyje, przymocuję tasiemką i będzie za co ciągnąć, dzwoneczek wielkanocnemu króliczkowi też ukradnę;-)

Bransoletki to dobry pomysł - ja mam kilka ale moja starsza córa mi zabrała więc tak jakbym nie miała - ale coś wykombinuje - aaa pomyślałam o rzepie - to jest myśl :-)

Też czekam na fotkę Czechow :) Ja też zainspirowana Tobą coś wysmyczyłam, podpatrzyłam też coś gdzie indziej i zrobiłam mix :)

Laski kochane, zauważyłam że te zabawki co mamy do kąpieli to C je zjada i mu ta farba zostaje, małe kawałki w ustach, brrryyy.....
Nie może tak być....
Wiem, że już tu był temat fajnych i bezpiecznych zabawek do kąpieli poruszany, ale przejrzałam ze 100stron wstecz i nie mogę znaleźć : mtka był, chusty, jak ubierać dziciolki, a nawet kiece na chrzciny, puzzle, krzesełka do karmienia, a zabawek do kąpieli nie widzę :(
Poratujcie, dajcie linki do takich zabawek!!!

No a my niby też kaczkę mamy, samolocik i autko i M zauważył kilka dni temu, ze Młody ma coś w ustach takie kropki czarne więc wniosek że mamy jakiś badziew :((((((

reklama
Proszę bardzo - dziś przeszyłam na inny materiał - bo jest bardziej interesujący dla małej.

Tu widzicie jedną stronę - z kawałkiem skóry, sprzączką od wózka, dzwoneczkiem na tasiemce i kilkoma guzikami

czwartek028.th.jpg
[/URL][/IMG]

A tu jest druga strona - z rzepem, guzikami, tasiemką

czwartek029.th.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Co do zabawek do kąpieli to u nas króluje świecący żółw i kaczucha.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry