reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

czechow świetny pomysł :-) szkoda ze nie przeczytałam wczesniej bo dzisiaj wciagłam kupe guzików w odkurzacz hehehe chyba ze poryje w worku :-D

reklama
Beti81 i inne chętne do kupowania wszelakich chodzików, skoczków i innych MAJTKOWYCH wynalazków.....na chłopski rozum zanim cokolwiek kupicie pomyslcie jak wy byscie sie czuły siedzac w takich galor=tach zawieszone na swoim kroczu.....i dodajcie do tego nierozwinięty do konca kregosłup i kształtujace sie bioderka...
ja nie rozumiem mamy nauke tak daleko posunietą a chodzików jeszcze nie wycofali ze sprzedaży....wsadzanie dzieci do chodzików powinno byc karane!!!!

w dodatku uważam ze takie urzadzenia zakłucają prawidłowy rozwój dziecka....
a tak na marginesie literatura nazywa takie wynalazki wiezieniem...uwiazaniem itp....

ale zeby nie było....polecam jeżdziki na ktorych mozna siedziec albo pchacze ;-) ale to za jakies ok 2 miesiące minimum....

a na teraz polecam porozkładanie po kątach i zakamarkach róznych rzeczy....zeby dziec miał co szukac i z radochą znajdować....

Czechow super dawaj fotkę heh :)

ja mam maskotkę pieska coś w stylu pana metki bo też kosztuje a wolałam sama ponaszywać metki i sznureczki

czechow - super pomysł z tą maskotą, też kupuje pomysł i jutro poszperam za skarbami do naszycia, czuję że będzie zabawa zwłaszcza że z czasem można wymieniać te naszywki

czechow - super pomysł z tą maskotą, też kupuje pomysł i jutro poszperam za skarbami do naszycia, czuję że będzie zabawa zwłaszcza że z czasem można wymieniać te naszywki

No właśnie zastanawiam się co można jeszcze wszyć? - fajny jest suwak ale zbyt niebezpieczny. Nie mam pomysłu co jeszcze ewentualnie dodać

reklama
Proponuję wyższą szkołe jazdy -szydełkiem zrob taką czapeczkę ze sznureczkiem coby przywiązać- matko kochana.... ale to roboty!!!
Podziwiam...ja ostatnio rzucam coraz więcej sprzętu domowego. To wieczko, to jakieś pudełko, najlepsza zbaawa wiklinowy koszyczek z naszą apteczką homeopatyczną.

Do góry