reklama
G
gość 574
Gość
czechow geniuszu - dobry pomysł dzięki - zmałpuję)
margolia
Zaangażowana w BB
Beti81 i inne chętne do kupowania wszelakich chodzików, skoczków i innych MAJTKOWYCH wynalazków.....na chłopski rozum zanim cokolwiek kupicie pomyslcie jak wy byscie sie czuły siedzac w takich galor=tach zawieszone na swoim kroczu.....i dodajcie do tego nierozwinięty do konca kregosłup i kształtujace sie bioderka...
ja nie rozumiem mamy nauke tak daleko posunietą a chodzików jeszcze nie wycofali ze sprzedaży....wsadzanie dzieci do chodzików powinno byc karane!!!!
w dodatku uważam ze takie urzadzenia zakłucają prawidłowy rozwój dziecka....
a tak na marginesie literatura nazywa takie wynalazki wiezieniem...uwiazaniem itp....
ale zeby nie było....polecam jeżdziki na ktorych mozna siedziec albo pchacze ;-) ale to za jakies ok 2 miesiące minimum....
a na teraz polecam porozkładanie po kątach i zakamarkach róznych rzeczy....zeby dziec miał co szukac i z radochą znajdować....
ja nie rozumiem mamy nauke tak daleko posunietą a chodzików jeszcze nie wycofali ze sprzedaży....wsadzanie dzieci do chodzików powinno byc karane!!!!
w dodatku uważam ze takie urzadzenia zakłucają prawidłowy rozwój dziecka....
a tak na marginesie literatura nazywa takie wynalazki wiezieniem...uwiazaniem itp....
ale zeby nie było....polecam jeżdziki na ktorych mozna siedziec albo pchacze ;-) ale to za jakies ok 2 miesiące minimum....
a na teraz polecam porozkładanie po kątach i zakamarkach róznych rzeczy....zeby dziec miał co szukac i z radochą znajdować....
czechow - super pomysł z tą maskotą, też kupuje pomysł i jutro poszperam za skarbami do naszycia, czuję że będzie zabawa zwłaszcza że z czasem można wymieniać te naszywki
No właśnie zastanawiam się co można jeszcze wszyć? - fajny jest suwak ale zbyt niebezpieczny. Nie mam pomysłu co jeszcze ewentualnie dodać
reklama
Kaja_10
Fanka BB :)
Proponuję wyższą szkołe jazdy -szydełkiem zrob taką czapeczkę ze sznureczkiem coby przywiązać- matko kochana.... ale to roboty!!!
Podziwiam...ja ostatnio rzucam coraz więcej sprzętu domowego. To wieczko, to jakieś pudełko, najlepsza zbaawa wiklinowy koszyczek z naszą apteczką homeopatyczną.
Podziwiam...ja ostatnio rzucam coraz więcej sprzętu domowego. To wieczko, to jakieś pudełko, najlepsza zbaawa wiklinowy koszyczek z naszą apteczką homeopatyczną.
Podziel się: