reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

Dziewczyny, przypomnijcie mi jakieś sensowne nie za głośne zabawki dla 6 miesiecznego malucha. Wiem ,ze bylo tu polecanych troszke ale już dostaje kota. Narazie kupiłam kulę pełzaka z fisher price i nie wiem co kupic jeszcze mądrego,. Nie chce zabawek co piszą za każdym dotknieciem lub wyją syreny ale coś tworczego. Jakaś tępa jestem wśrod tak dużego wyboru.

Moja zaczęła się interesować tymIKEA | Zabawki dla małych dzieci | 18+ miesięcy | MULA | Kolejka
do tego bańka wstańka (my mamy z takim małym dzwoneczkiem w środku) i bączek i klocki przezroczyste fisher prica

reklama
A mi się wydaje że Mula raczej dla większych dzieci może i zainteresowanie jest ale jeszcze nie te rączki i nie takie chwyty jak na nią :sorry2:gdzieś na roczek to bardziej bym się za nią rozglądała :tak:

u mojego na topie telefon grający fisher jest pełno ale akurat taki mamy
muzyczne organki w to się lubi na brzuszku bawić lub grający żółwik

jeszcze jakby co jest pan metka , muzyczny pilot little tikes , kostki wszelkiego rodzaju

córa miała kiedyś coś w tym stylu Kostka edukacyjna z dzwoneczkiem 2/706 (1093479675) - Aukcje internetowe Allegro i bawila się nią bardzo długo ściskała w rękach i grzechotała nią z całych sił no i gryzła przy ząbkowaniu wiec miała na czym się wyżyć ;-)

coś jeszcze chciałam napisać ale mały właśnie coś produkuje w pieluchę a miał już o 21:00 iść spać :sorry2:

Gosia - rzeczywiście zabawka do wykorzystania w pełni dla dziecka ok. roku, moja uwielbia pyrtac te kulki albo jak ja je przerzucam - totalna hipnoza.

Gosia - rzeczywiście zabawka do wykorzystania w pełni dla dziecka ok. roku, moja uwielbia pyrtac te kulki albo jak ja je przerzucam - totalna hipnoza.
na teraz to ja bym ewentualnie takie coś kupiła akurat tu używane zobaczyłam
UNIKAT MULA ZABAWKA PRZESTRZENNA GRZECHOTKA HIT (1151943340) - Aukcje internetowe Allegro
UNIKAT MULA ZABAWKA PRZESTRZENNA GRZECHOTKA HIT (1150442570) - Aukcje internetowe Allegro
tylko nie wiadomo jakie gabaryt ma zabawka ale myślę że jakby dziecko na brzuszku leżało to się takim czymś pobawi bez obawy że na głowę sobie upuści jak uniesie

Gosia fajne te przyklady.
Na łeb dostaje, kupiłam kulę i mi babka odpisała, że przeprasza ale jest popsuta i anuluje sprzedaż. Wiec teraz szukam znow kuli i innych i już ćmi mi się calkiem. Na nowe w sklepie szkoda mi kasy.

Myśmy dostały taką zabawkę póki co nie ma zainteresowania:) Nadal królują worki i gazety:) I grzechotki których wcześniej nie zauważała:)

My też mamy kule z małpka utrzymującą równowagę, małemu bardzo się podoba i dzwięki nie są denerwujące, u nas na tapecie są teraz wszystkie szeleszczące zabawki i sporo czasu zajmuje mu książeczka z fisher price bo nie dość , że szeleści to jeszcze gryzaczek:-)
mamy tą:
Fisher Price MUZYCZNA KULA REWELACJA M4045 (1150740900) - Aukcje internetowe Allegro

ale sporo jest tego na allegro, ta też ciekawie wygląda:
FISHER PRICE- KULA PEŁZAK (1154140867) - Aukcje internetowe Allegro

nad tym się jeszcze zastanawiałam:
MAGICZNA KULA # TINY LOVE# INTERAKTYWNA Wys 2 zł (1146995363) - Aukcje internetowe Allegro

Zastanawiam się nad kupieniem klocków sensorycznych, o których kiedyś pisała chyba Kaja. Są fajne, starczą maluchowi na dłużej? Chcę kupić Emi już coś nowego, ale żeby to było coś sensowniejszego.

Morka, u nas też widzę zainteresowanie tym, co kiedyś ignorowała.

reklama
Pasi - mam takie klocki i mała się nimi interesuje już od jakiegoś czasu - klocki to fajna rzecz i "starcza" na długo - najpierw będzie oglądać, gryźć,itp. później będzie układać wierze, a później coś z nich budować - nie pamiętam jak długo Gabrysia się nimi bawiła ale był to długi czas - warto zainwestować w taką zabawkę

Do góry