reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

reklama
Nie wiem,czy tu o to pytać, chciałabym kupić pompowaną wanienkę, na wyjazd taka jest lepsiejsza, mało miejsca zajmuje:) na allegro mały wybór tylko trzy rodzaje, może widziałyście gdzie indziej?

Nie wiem,czy tu o to pytać, chciałabym kupić pompowaną wanienkę, na wyjazd taka jest lepsiejsza, mało miejsca zajmuje:) na allegro mały wybór tylko trzy rodzaje, może widziałyście gdzie indziej?

Mnie się ta podoba : JANE - DMUCHANA WANIENKA - ŚREDNIA ! --- KURIER ! (1085997444) - Aukcje internetowe Allegro
Ale zwykłe baseniki też mogą przecież być - a takowe dostaniesz w każdym hipermarkecie

Aaa kiedyś pytałyście o zabawki --- u nas sprawdzają się 5 i to tak na maksa: piesek uczniaczek, ozzi, bańka wstańka, klocki fisherprica i laleczka z lamaze

SUPER KLOCKI SENSORYCZNE FISHER PRICE (1095477609) - Aukcje internetowe Allegro
*LAMAZE!! LALKA wróżka Kerry od 0 m-cy RABAT 10% (1083882631) - Aukcje internetowe Allegro

Zerknęłam sobie na te wanienki, bo też się na wakacje wybieram, a nie słyszałam wcześniej, że takie cuda robią, ale cena mnie powaliła.
Mi kilka osób podpowiadało, żeby kupić taki zwykły malutki basenik dmuchany dla dzieci i zabrać to jako wanienkę. Podobno się sprawdza.

O widzę, że już czechow o baseniku też napisała jak ja pościka mojego klepałam :)

Zerknęłam sobie na te wanienki, bo też się na wakacje wybieram, a nie słyszałam wcześniej, że takie cuda robią, ale cena mnie powaliła.
Mi kilka osób podpowiadało, żeby kupić taki zwykły malutki basenik dmuchany dla dzieci i zabrać to jako wanienkę. Podobno się sprawdza.

Sprawdza się i to całkiem nieźle :-)

No to ja jednak kupię basenik, tak jak planowałam, może nawet jakiś lepszy bo teraz będzie wanienka, a w przyszłości u dziadków w ogródku będzie basen do chlapania, a wanienka dmuchana w przyszłości by tylko w piwnicy miejce zajmowała.:-)

No to ja jednak kupię basenik, tak jak planowałam, może nawet jakiś lepszy bo teraz będzie wanienka, a w przyszłości u dziadków w ogródku będzie basen do chlapania, a wanienka dmuchana w przyszłości by tylko w piwnicy miejce zajmowała.:-)

Tylko zwróć uwagę na: grubość gumy i wysokość baseniku no i może na sztywność oparcia

Dzięki czechow, o grubości gumy to sama pomyślalam, ale o sztywności to nie. Tylko jak to sprawdzić? Bo to chyba tylko po napompowaniu będzie widać. Chyba że kupię w hipermarkecie, bo tak mogę oddać jak przyjdę do domu i nadmucham i coś mi się nie spodoba. A swoją drogą wyjazd na tydzień z takim maluszkiem to jeśli chodzi o bagaż jak wyprawa do buszu co najmniej :-)

reklama
Dzięki czechow, o grubości gumy to sama pomyślalam, ale o sztywności to nie. Tylko jak to sprawdzić? Bo to chyba tylko po napompowaniu będzie widać. Chyba że kupię w hipermarkecie, bo tak mogę oddać jak przyjdę do domu i nadmucham i coś mi się nie spodoba. A swoją drogą wyjazd na tydzień z takim maluszkiem to jeśli chodzi o bagaż jak wyprawa do buszu co najmniej :-)

Pamiętam nasz pierwszy wyjazd (starsza miała miesiąc) na weekend do teściów - samochód był załadowany po dach --- kurde to były czasy...

Jeśli mały będziesz kupować to nawet w sklepie nadmuchaj

Do góry