reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

reklama
Ja mam trochę inny model. Bardzo dobrze się sprawdzał ze starszą - wiele razy uratował mi "życie" - młodsza też go lubi --- bardzo fajna zabawka

ja tez mam taką huśtawkę fisher priice tylko starszy i model i powiem wam ze sie nie sprawdzil.siedzisko jest zbyt glebokie i mala jest starsznie w niej powykrzywiana.nie bardzo lubi tam siedziec dlatego kupilismy zwykly lezaczek i jest super

Ja własnie wczoraj kupiłam matę FP Rainforest. Czekam na przesyłkę.

A co do ubranka na chrzest to.... sama robię na szydełku. Może nie będzie aż takie piekne jak na tych zdjeciach ale MOJE ;-). Mam w tym duzo przyjemności.

Robie coś ala śpiworek na szelkach i do tego pelerynkę. Jak bedzie gorąco to w tym spiworku będzie na zwykłe body białe z długim rękawkiem a do tego pelerynka. Moje rękodzieło nie jest białe, lecz "natura" czyli lekko ciemniejsze od ecru.

Nie mam doświadczenia wcześniejszego w dzieciach, ale niedługo zaczniemy wprowadzać inne pokarmy i chyba muszę się zaopatrzyć w coś takiego jak:
- łyżeczki dziecięce
- miseczki
- kubki niekapki
- tareczka do jabłuszka/bananka

Ma ktoś jakieś sprawdzone, które może polecić?

Moje rękodzieło jest obecnie na etapie - pół śpiworka - ale zrobię fotkę i tu wrzucę - a potem kiedyś po zakończeniu dzieła ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nie mam doświadczenia wcześniejszego w dzieciach, ale niedługo zaczniemy wprowadzać inne pokarmy i chyba muszę się zaopatrzyć w coś takiego jak:
- łyżeczki dziecięce
- miseczki
- kubki niekapki
- tareczka do jabłuszka/bananka

Ma ktoś jakieś sprawdzone, które może polecić?

Moje rękodzieło jest obecnie na etapie - pół śpiworka - ale zrobię fotkę i tu wrzucę - a potem kiedyś po zakończeniu dzieła ;-)

Sporo przydatnych rzeczy jak śliniaki, łyżeczki, miseczki itp znajdziesz w ikei.
Z kubkiem niekapkiem możesz jeszcze poczekać ale u nas sprawdził się avent
tarka do jabłek - najnormalniejsza na świecie
tarka do bananów - bardzo dobrze sprawdza się widelec ;-)

Do góry