reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

reklama
Ja mam trochę inny model. Bardzo dobrze się sprawdzał ze starszą - wiele razy uratował mi "życie" - młodsza też go lubi --- bardzo fajna zabawka

ja tez mam taką huśtawkę fisher priice tylko starszy i model i powiem wam ze sie nie sprawdzil.siedzisko jest zbyt glebokie i mala jest starsznie w niej powykrzywiana.nie bardzo lubi tam siedziec dlatego kupilismy zwykly lezaczek i jest super

Ja własnie wczoraj kupiłam matę FP Rainforest. Czekam na przesyłkę.

A co do ubranka na chrzest to.... sama robię na szydełku. Może nie będzie aż takie piekne jak na tych zdjeciach ale MOJE ;-). Mam w tym duzo przyjemności.

Robie coś ala śpiworek na szelkach i do tego pelerynkę. Jak bedzie gorąco to w tym spiworku będzie na zwykłe body białe z długim rękawkiem a do tego pelerynka. Moje rękodzieło nie jest białe, lecz "natura" czyli lekko ciemniejsze od ecru.

Nie mam doświadczenia wcześniejszego w dzieciach, ale niedługo zaczniemy wprowadzać inne pokarmy i chyba muszę się zaopatrzyć w coś takiego jak:
- łyżeczki dziecięce
- miseczki
- kubki niekapki
- tareczka do jabłuszka/bananka

Ma ktoś jakieś sprawdzone, które może polecić?

Moje rękodzieło jest obecnie na etapie - pół śpiworka - ale zrobię fotkę i tu wrzucę - a potem kiedyś po zakończeniu dzieła ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nie mam doświadczenia wcześniejszego w dzieciach, ale niedługo zaczniemy wprowadzać inne pokarmy i chyba muszę się zaopatrzyć w coś takiego jak:
- łyżeczki dziecięce
- miseczki
- kubki niekapki
- tareczka do jabłuszka/bananka

Ma ktoś jakieś sprawdzone, które może polecić?

Moje rękodzieło jest obecnie na etapie - pół śpiworka - ale zrobię fotkę i tu wrzucę - a potem kiedyś po zakończeniu dzieła ;-)

Sporo przydatnych rzeczy jak śliniaki, łyżeczki, miseczki itp znajdziesz w ikei.
Z kubkiem niekapkiem możesz jeszcze poczekać ale u nas sprawdził się avent
tarka do jabłek - najnormalniejsza na świecie
tarka do bananów - bardzo dobrze sprawdza się widelec ;-)

Do góry