reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

Mój też już bez kombinezonu od jakiegoś czasu u nas 7 stopni i leje a ja małemu założyłam tylko pampersa i pajacyk na długi rękaw na to bluza z polaru i do wózka w takiej temperaturze jak dziś przykryty jest kocykiem na to osłonka od wózka bo pada ;-)

reklama
Oj kombinezon to u nas pożegnałyśmy zaraz jak się cieplej zaczęło robić - teraz to już wychodzimy w samych spodniach sztruksowych (+skarpetki) +body z długim (jak chłodno to bluzeczka na to) i kurteczka sztruksowa na polarku. No i czapka cienka.
Jak chlodniej to przykrywam kocykiem podwójnie, a jak nie to tylko nózki i tyle. Przy 20 stopniach body z krótkim i pajacyk + kocyk. Bez kurteczki i spodni.

A drugi zestaw wiosenny to na body, rajstopy, pajac z polaru, czapka:-)

Oj kombinezon to u nas pożegnałyśmy zaraz jak się cieplej zaczęło robić - teraz to już wychodzimy w samych spodniach sztruksowych (+skarpetki) +body z długim (jak chłodno to bluzeczka na to) i kurteczka sztruksowa na polarku. No i czapka cienka.
Jak chlodniej to przykrywam kocykiem podwójnie, a jak nie to tylko nózki i tyle. Przy 20 stopniach body z krótkim i pajacyk + kocyk. Bez kurteczki i spodni.

A drugi zestaw wiosenny to na body, rajstopy, pajac z polaru, czapka:-)

Aga my podobnie ubieramy.Jak jest ok 20 stopni to body,pajac welurowy i kocyk.A jak siedzimy w sloncu to Mlody kocyk i tak z siebie skopuje.On w ogole -jak tatus - nienawidzi byc naubierany,zaraz jest wrzask,marudzenie,ale jak tylko sie go troche odkryje albo lzej ubierze to caly happy i zasypia spokojnie:-)

Macy ! rewelacja ! chyba tez sięna to skusze !! tylko czy nie bedzie mojej za zimno w koście - przez te dziurki będzie piżdzioszycz truszke hmmm......

Chyba masz ten chrzest w maju, co? Moze do kosciola rajstopy, body z dlugim albo jakis polarek, bo rzeczywiscie zimno w kosciolach bywa. Ja sie tylko boje, ze dla mojej kozy to bedzie male.

Tysiolek, a tu znalazłam z długim rękawkiem:
http://www.allegro.pl/item956791459_sliczna_szydelkowa_sukieneczka_czapeczka_r_68.html

Jeszcze mi sie cos przypomnialo, mam nadzieje, ze watek jest odpowiedni. Kupilam malej na zajaca zabawke firmy Lamaze i malutka jest zachwycona. Polecam. Widzialam, ze na allegro tez sa te zabawki, chociaz troche drozsze niz tutaj. My kupilismy cos takiego:
http://www.allegro.pl/item977792166_emanuel_lamaze_nowosc_super_cena.html

i takiego:
http://www.allegro.pl/item978915244_emilka_lamaze_nowosc_super_cena.html

Ostatnia edycja:
reklama
My mamy z tej serii Lamaze żyrafkę i Oliś był nią zachwycony, a że Oliś to już poważny facet to teraz żyrafkę siostra przejmie :-)
A te ubranka robione na szydełku cudne, chyba muszę się znowu za szydełkowanie wziąć i coś Młodej sama zrobić :-)

Do góry