reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

Dziewczyny, czy Wasze maluszki mają lusterka?
Oglądała ostatnio na Allegro coś takiego i kusi mnie żeby kupić:
Fisher Price BEZPIECZNE LUSTERKO LEW N7321 (992631442) - Aukcje internetowe Allegro
albo takie:
*** MAGICZNE LUSTERKO PIESEK ** COLORIA **PROMOCJA (983330558) - Aukcje internetowe Allegro
Co o tym myślicie?
Bartuś lubi przeglądać się w dużym lustrze, więc takie zawieszone w łóżeczku chyba też go powinno zaciekawić?
Jeśli macie coś podobnego, to podzielcie się opiniami :)
Będę wdzięczna :)

reklama
Alus ma przy macie edukacyjnej lusterko,jak na razie srednio sie interesuje,czasem tylko sie zapatrzy,bardziej lubi jak sie swiatlo w nim odbija a lusterko sie lekko rusza wtedy ''goni'' wzrokiem zajaczka:-)

Moja uwielbia przeglądać się w dużym lustrze - śmieje się, zaczepia, przybliża się głową (jak ją trzymam na rękach), dotyka lustra, robi miny --- natomiast małe lusterko kompletnie jej nie bawi i nie interesuje się nim.

Ale zabawki które pokazałaś są ciekawe może u was się sprawdzą --- tylko zmieniaj strony by nie patrzyło dziecię w jedną stronę

Tymek też ma lusterko na macie, zresztą mam na suwaczku tę fotkę bo boski jest. Jak pierwszy raz się ujrzał to o mało nie umarł ze śmiechu... ;)

dziewczyny proszę o pomoc:) szukam inspiracji na prezent od chrzestnej (dała kaskę żeby kupić coś co się przyda)
i trafiłam na allegro na coś takiego:
a* ŁUK TINY LOVE # SŁONECZNY SPACER # 3 x GRATIS (996235659) - Aukcje internetowe Allegro
co o tym sądzicie?

i czy ktoraś z was ma/miała taką książeczkę?
Interaktywna KSIĄZECZKA DWUSTRONNA Tiny Love Wys0 (982041194) - Aukcje internetowe Allegro ?

łuk jest fajny ale chyb trochę "przeładowany" jak dla mnie - aczkolwiek łuki się przydają np. do wózka - u nas się przynajmniej sprawdził

Książeczka jest super - Gabi była zachwycona podobną książeczką

Łuk ok, ale w domu, bo na spacerku to chyba jednak dziecko powinno poznawać nowości dookoła.
A książeczka fajna, ale na kilka miesięcy, a od chrzestnej może lepiej zainwestować w coś na dłużej?

A co do lusterka, to mamy zwykłe, które wkładam Emi do łóżeczka (między ramę a materacyk, więc nie spadnie) i gada sobie ze sobą, aż zaśnie :--)

Ivi, ja sie zgodze z Czechow, luk fajny, ale przeladowany. Ksiazeczka wydaje sie bardzo fajna. Tez chyba taka kupie. Pisalam kilka postow wczesniej, ze kupilam dla malej zabawki firmy Lamaze i bardzo dobrze sie sprawdzaja. Maja takie koleczko, ze mozna tez przymocowac do wozka. Polecam. :tak:

reklama
Ivi: łuk jest OK ale jak jeździcie troche autem - u nas się sprawdza na dłuższych trasach jak jedziemy 3h - Misia duzo śpi jak jeździmy, no ale po 2h to czasem juz chce się pobawić, a nie ciągle spać...no i nie wiem czy nie za bardzo przeładowany? My mamy Tiny Love, ale taki i jest fajny - nasza córa go lubi:
TINY LOVE - ŁUK Z ZABAWKAMI TROPICAL KURIER WARSZ (994715703) - Aukcje internetowe Allegro

Książeczka tez mi się podoba - chyba kupię malej taką:) fajny pomysł

Przy wózku na spacer czasem zabieram takiego motyla szeleszczącego - on jest zaczepiany i go na boku mocuje - a nie zasłania świata dziecku: http://www.babyclub.pl/product-pol-2383-Motyl-Lily-Chicco.html
chyba taki łuk to za bardzo by zaslaniał dziecku wszystko...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry