reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

reklama
macy - fenomenalną masz pamięc... pamiętasz może jaki ja mam wózek :-D:-D:-D
to w ramach rozbawienia cię bo masz dołek słyszałam :no:

SercaDwa ja nauczyłam się jednego wiązania na krzyż i tak sobie noszę czasem Tymka, też mam tę chiustę od pentelki, polecam i naprawde tanio.

SercaDwa - wejdź na Klub Kangura :) tam są informacje o spotkaniach, a spotkania są bezpłatne :))

Co do Roana Marita - rewelacja!! gondola super pojemna, ciepła.. Lekkość prowadzenia -genialna. Jeździmy po okropnych wybojach,błocie, śniegu, dziurach itd a wózek płynie:) To zasługa zarówno wielkich kół, jak i miękkiego zawieszenia.
Co mi się nie podoba - słabe zabezpieczenie budki (ten pokrowiec na wózek jest bardzo niski, ale radzę sobie zakrywając małego "postawionym" kocykiem:) ). Ostrzegam też, że budka skrzypi przy składaniu i rozkładaniu. Ale prawda jest taka że w zimie i tak się jej prawie nie składa, a poza tym małego to i tak nie budzi. Jeśli komuś nie przeszkadza waga tego wózka, to zdecydowanie polecam :)

i ja chyba tez dojrzałam do zakupu chusty..rece czasem mi odpadają jak po raz n-ty oglądamy szafki;-) a może lepiej nosidełko?jak myślicie???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Co do Roana Marita - rewelacja!! gondola super pojemna, ciepła.. Lekkość prowadzenia -genialna. Jeździmy po okropnych wybojach,błocie, śniegu, dziurach itd a wózek płynie:) To zasługa zarówno wielkich kół, jak i miękkiego zawieszenia.
Co mi się nie podoba - słabe zabezpieczenie budki (ten pokrowiec na wózek jest bardzo niski, ale radzę sobie zakrywając małego "postawionym" kocykiem:) ). Ostrzegam też, że budka skrzypi przy składaniu i rozkładaniu. Ale prawda jest taka że w zimie i tak się jej prawie nie składa, a poza tym małego to i tak nie budzi. Jeśli komuś nie przeszkadza waga tego wózka, to zdecydowanie polecam :)

My też mamy Roana Marita i też zadowoleni. :) Zakupiliśmy dodatkowo śpiworek wełniany do kompletu, więc małej jest cieplutko. Prowadzi się dobrze, młoda każdy spacer smacznie przesypia. Jedyne wady to ciężar (samej mi ciężko wnieść po schodach) oraz to, że stelaż po złożeniu i zdjęciu kółek ledwo mieści się do naszego bagażnika (Mazda 323).

Chustę zakupiłam też u Pentelki elastyczną. Nawet spróbowałam ją zawiązać, ale młodej nie wpakowałam do środka jeszcze. Może wkrótce się odważę. :p

edit: Wlazłam na ten klub kangura i buu spotkanie we Wrocławiu było 27 lutego... :<

No to zachorowałam na chustę ...:-D
Kaja daj jakiegoś linka z instrukcją tego wiązania ..jak możesz oczywiście i masz chwilę.
Szkoda ,że jeszcze nie jest ciepło..wyszłoby się na spacerek z przytulonym dzieciątkiem w chuście...mmmm

macy - fenomenalną masz pamięc... pamiętasz może jaki ja mam wózek :-D:-D:-D
to w ramach rozbawienia cię bo masz dołek słyszałam :no:
Kochana, pamiec to ja mam pojemna jak tramwaj. :-p Zatrzymalam sie na tym, ze chcialas x landera, ale czy go kupilas, nie mam pojecia. :-D

reklama
Czas mi zakupic miłorząb japoński :baffled: za nic nie pmiętałabym takich szczegółów - macy! mam x landera :szok::-D:szok: niesamowita jesteś :-)

SercaDwa, od Klary dostałam ten link i tak się nauczyłam, nawet nie wiem jak to wiązanie się nazywa. Tylko kończę z tyłu a ona przekłada jeszcze supełek do przodu (szersza jestem :angry::laugh2:)
Moby Wrap Demonstration - Video Demonstrations

Do góry