Bardzo fajny zakup napewno nie bedziesz żałowała zakupu! :-)Moj synek dorobil sie dzis takiej karuzeli:
Giostrina dei Colori RELAX & PLAY - Gioco - Dalla nascita - Chicco, dove c'è un bambino
jeszcze siedzi w pudle, bo nie mam lozeczka i do czego jej przymocowac
obym nie zalowala zakupu:-)
reklama
kruszynka0988
Wdrożona(y)
Karoli4
Fanka BB :)
Moja mala dostała w prezencie taka mate...
kruszynka jakiej firmy jest ta mata, bo tez taka chce kupic synkowi. Ale poki co to dostalam oczaplasu. Na razie sklaniam sie w kierunku fisher price albo ciagle chicco.
Maty są super - pamiętam jak moja córa uwielbiała przeglądać się w lusterku czy np. dotykać szeleszczących zabawek - dobrze jest wybierać te które mają różne faktury (np. szeleszcząca, śliska, grzechotka itp) i których zabawki później można odczepić
kruszynka0988
Wdrożona(y)
kruszynka jakiej firmy jest ta mata, bo tez taka chce kupic synkowi. Ale poki co to dostalam oczaplasu. Na razie sklaniam sie w kierunku fisher price albo ciagle chicco.
Moja jest od RedKite
BlackWizard
Fanka BB :)
My matę mamy po Julce. Z Canpola różowego królika. Co prawda sama na dzień dzisiejszy kupiłabym inną, ale tą dostaliśmy w prezencie. :-)
A
Asiowo
Gość
Wiem, ze był taki temat, ale jestem leń i nie chce mi sie szukac...
W co ja mam mała ubrac na wyjscie ze szpitala, bo zgłupiałam
1 córa rodziła sie latem wiec nie było problemu, a teraz jestem zielona!
Spioszki, kaftanik, pajacyk, kombinezon?! Matko... HELP! Bo nie wiem co przygotować!!!
W co ja mam mała ubrac na wyjscie ze szpitala, bo zgłupiałam
1 córa rodziła sie latem wiec nie było problemu, a teraz jestem zielona!
Spioszki, kaftanik, pajacyk, kombinezon?! Matko... HELP! Bo nie wiem co przygotować!!!
reklama
A
Asiowo
Gość
w nózki nie bedzie za zimno?! Zgłupiałam...
Podziel się: