reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

dziewczyny powiedzcie czy ktoras z was uzywala lub slyszala cos na temat smoczkow i butelek Tommee Teeppe? podbno sa rewelacyjne ale juz zglupialam i nie wiem czy kupowac smoczki i butelki wlasnie Tommee Teeppe czy Aventu?

reklama
Ja kupiłam wszystko Tommee Tippee własnie bo mają bardzo pozytywne recenzje, ten typ bez bisforu. Ale w praktyce nie wiem czy są lepsze bo nigdy wcześniej nie miałam styczności z tego typu sprzętami. Moja siostra używa avent i mówi, że ok są.

dziewczyny powiedzcie czy ktoras z was uzywala lub slyszala cos na temat smoczkow i butelek Tommee Teeppe? podbno sa rewelacyjne ale juz zglupialam i nie wiem czy kupowac smoczki i butelki wlasnie Tommee Teeppe czy Aventu?

tez tego jeszcze nie mam. niby mam butelke i smoczek w laktatorze ale nie antykolkową.

i mam podobne dylematy: avent / nuk/ tommy t.

chce 2 butelki antykolkowe ze smoczkiem jakies wieksze i jakis smoczek uspokajacz

tez mam wszystko butelki, laktator, smoczki Tommee Tippee i mogę powiedziec tyle że też słyszałam wiele pozytywów na temat tej firmy ale czy to sprawdzi się w praktyce to się okaże - mam nadzieję że Amelka nie będzie wybrzydzała za bardzo :)

Matko... Wy naprawdę macie wszystko.:eek::szok: Ja ani jednej butelki nie kupiłam póki co i chyba na razie nie kupię. Mam nadzieję, że będę karmić piersią, a smoczka nie chcę kupować w ogóle.

Matko... Wy naprawdę macie wszystko.:eek::szok: Ja ani jednej butelki nie kupiłam póki co i chyba na razie nie kupię. Mam nadzieję, że będę karmić piersią, a smoczka nie chcę kupować w ogóle.
Ja też mam taką nadzieję więc nie wariuj.... nie jesteś sama :-D
Choć moja siostra mi powiedziala, ze powinnam "jakbyco" :-D mieć kupione... ale sama nie wiem.... czy mi "jakbyco" potrzebne :-D

Ja kupiłam 2 butelki Avent. wiekszosc szpitali wymaga od rodzącej aby miała przy sobie 1 butelkę.Poniewaz nie zawsze od urodzenia wydobywa sie pokarm z piersi kobiety ! Czasem trwa to 2-3 doby po urodzeniu!A maluszka trzeba czyms karmic:)

Kombinezon kupiony w Tesco na wyprzedaży:
dscf0056u.jpg

A taką zabawkę fishera price dostaliśmy od kuzynki. Zabawka ma w sumie 5 lat :-) Ale wygląda jak nowa :-D Jak się naciśnie na nosek to gra :-)
dscf0068n.jpg

reklama
Ja kupiłam 2 butelki Avent. wiekszosc szpitali wymaga od rodzącej aby miała przy sobie 1 butelkę.Poniewaz nie zawsze od urodzenia wydobywa sie pokarm z piersi kobiety ! Czasem trwa to 2-3 doby po urodzeniu!A maluszka trzeba czyms karmic:)

u nas są szpitalne szklane butelki w razie co :tak:

ale ja i tak kupiłam jedną malutką choć i tak mam zamiar karmić piersią
jak nie użyję teraz to później :tak:

Do mnie przyszła karuzela do łóżeczka i popsute nakręcanie w melodyjce mógł facet chociaż o tym napisać :cool: na szczęście miałam to po córce zapasowe :tak:

Do góry