reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

Dziewczyny melduje posłusznie, że zakupiłam dziś w Tesco kombinezon cherokee taki niebieski misiowy po 50% obniżce. Zapłaciłam 34 zł, a kosztował 68 zł. Były też w wyprzedaży takie kremowe po 48 zł, też w obniżce 50%. :-) Jak ktoś nie kupił a ma w pobliżu to myślę, że warto się zastanowić :)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja kupiłam taki kombinezon za 75 zł rozmiar 62 w smyku :-)

picture11483.jpg

Ha ha a ja nadal nic nie mam- trzy kartony darów od koleżanki wraz z kombinezonikami leży u niej, rzeczy z Tomka u mamy. twarda jestem, a co, dopóki mąż mebli nie kupi to ja też nie, ale zaczyna mięknąć... A żeby nie było kupiłam w szmateksie bluzeczkę szt 1 dla Filipka. ;-)

Hej dziewczyny podziwiam Was, ja jestem w 31 tyg( mój pierwszy dzidziuś), i wyobraźcie sobie, że mam TYLKO kombinezon na wyjście ze szpitala, ale biorę się za tą całą wyprawkę w przyszłym tygodniu , czas najwyższy heheeh Pozdrawiam

bećka84 nie martw się aj też oprócz jakiś zdobycznych ciuszków no i wózka(od babci) jeszcze nic nie mam,zamierzam po całą wyprawkę jechać w grudniu.

Dziewczyny ile koszul bierzecie ze sobą do szpitala?

bećka84 nie martw się aj też oprócz jakiś zdobycznych ciuszków no i wózka(od babci) jeszcze nic nie mam,zamierzam po całą wyprawkę jechać w grudniu.

Dziewczyny ile koszul bierzecie ze sobą do szpitala?

Ja spakuję dwie. Jedną przed porodem (o ile wyląduje wcześniej w szpitalu) i drugą po porodzie. Do porodu mi dadzą. :tak:

Ja pakuję 3. jedna na poród i 2 po porodzie. Łatwo zabrudzić w połogu piżamę krwia. Nie chce paradować taka brudna...

Mam pytanie do tych co kupiły i mają obcykane taki rzeczy - może potraficie polecić dobrych sprzedawców na allegro (z dobrym towarem):

1) materac do łóżeczka - chce łózeczko 140x70 - jaki najlepszy? jacy sprzedawcy?

2) wypełnienie - kołdra i poduszka - jakie najlepsze i jaki patrzec rozmiar do łózeczka 140x70?

3) pościel - jaki rozmiar do łózeczka 140x70 i jacy sprzedawcy?

Będę wdzięczna za porady i wskazówki jacy sprzedawcy?.

reklama
Ja pakuję 3. jedna na poród i 2 po porodzie. Łatwo zabrudzić w połogu piżamę krwia. Nie chce paradować taka brudna...

Mam pytanie do tych co kupiły i mają obcykane taki rzeczy - może potraficie polecić dobrych sprzedawców na allegro (z dobrym towarem):

1) materac do łóżeczka - chce łózeczko 140x70 - jaki najlepszy? jacy sprzedawcy?

2) wypełnienie - kołdra i poduszka - jakie najlepsze i jaki patrzec rozmiar do łózeczka 140x70?

3) pościel - jaki rozmiar do łózeczka 140x70 i jacy sprzedawcy?

Będę wdzięczna za porady i wskazówki jacy sprzedawcy?.

kupiłam cały komplet łacznie z łóżeczkiem u tego sprzedawcy i jestem barzo zadowolona Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

Do góry