Jolcia - wszystko zależy ile chcesz wydać;-)
Ja dziś byłam w kolejnym świecie dziecka (w Markach na ul. Malborskiej) i zakochałam się w pościeli Gluck-jeszcze milsza w dotyku niż Feretti, więc polecam, ale cena niemała. My się skusiliśmy, bo mój M nie mógł się od niej oderwać
No ale z łóżeczkiem to nie polecę nic, bo sama miotam się jak nienormalna. Chciaz nie - jedne jest fajne i tanie, tylko my nie chcemy ciemnych, bo ciemne mamy w sypialni
Klupś safari - może ci się spodoba, na allegro widziałam po 199zł. łóżeczko - ładnie wygląda na żywo, więc polecam!!
My wybraliśmy komode i łóżko - przyjechałam do domu zaczęłam mierzyć jak to ustawic i przestało mi pasować - za mały pokój, za duże meble
A drugie, które mi się podobały i są mniejsze kosztują dwa razy tyle, więc nawet o nich nie myślę (no dobra myślę, ale jeszcze nie zgłupiałam żeby je kupować)
jestem padnięta i mam dosyć zakupów - pół dnia jeżdżenia i kupiłam wanienkę i pościel...
kupowała któraś ostatnio jakąs komodę z przewijakiem i może sie pochwalić jak wygląda?
EDIT. Jolcia nie doczytałam, że ty już masz łóżeczko - ale to nic - te co jeszcze łózeczek nie mają to i tak polecam tego Klupsia Safari