reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

reklama
Ten sprzedawca ma tylko jedną pościel 135x100 do łóżeczka 140x70. Ale jest ładniutka.
Jolcia - wszystko zależy ile chcesz wydać;-)
Ja dziś byłam w kolejnym świecie dziecka (w Markach na ul. Malborskiej) i zakochałam się w pościeli Gluck-jeszcze milsza w dotyku niż Feretti, więc polecam, ale cena niemała. My się skusiliśmy, bo mój M nie mógł się od niej oderwać:-D

No ale z łóżeczkiem to nie polecę nic, bo sama miotam się jak nienormalna. Chciaz nie - jedne jest fajne i tanie, tylko my nie chcemy ciemnych, bo ciemne mamy w sypialni:cool2: Klupś safari - może ci się spodoba, na allegro widziałam po 199zł. łóżeczko - ładnie wygląda na żywo, więc polecam!!

My wybraliśmy komode i łóżko - przyjechałam do domu zaczęłam mierzyć jak to ustawic i przestało mi pasować - za mały pokój, za duże meble:eek::cool::crazy: A drugie, które mi się podobały i są mniejsze kosztują dwa razy tyle, więc nawet o nich nie myślę (no dobra myślę, ale jeszcze nie zgłupiałam żeby je kupować):confused2:jestem padnięta i mam dosyć zakupów - pół dnia jeżdżenia i kupiłam wanienkę i pościel...:zawstydzona/y:
kupowała któraś ostatnio jakąs komodę z przewijakiem i może sie pochwalić jak wygląda?:eek:

EDIT. Jolcia nie doczytałam, że ty już masz łóżeczko - ale to nic - te co jeszcze łózeczek nie mają to i tak polecam tego Klupsia Safari:)

Ja dziś byłam w kolejnym świecie dziecka (w Markach na ul. Malborskiej) i zakochałam się w pościeli Gluck-jeszcze milsza w dotyku niż Feretti, więc polecam, ale cena niemała. My się skusiliśmy, bo mój M nie mógł się od niej oderwać:-D

No ale z łóżeczkiem to nie polecę nic, bo sama miotam się jak nienormalna. Chciaz nie - jedne jest fajne i tanie, tylko my nie chcemy ciemnych, bo ciemne mamy w sypialni:cool2: Klupś safari - może ci się spodoba, na allegro widziałam po 199zł. łóżeczko - ładnie wygląda na żywo, więc polecam!!

My wybraliśmy komode i łóżko - przyjechałam do domu zaczęłam mierzyć jak to ustawic i przestało mi pasować - za mały pokój, za duże meble:eek::cool::crazy: A drugie, które mi się podobały i są mniejsze kosztują dwa razy tyle, więc nawet o nich nie myślę (no dobra myślę, ale jeszcze nie zgłupiałam żeby je kupować):confused2:jestem padnięta i mam dosyć zakupów - pół dnia jeżdżenia i kupiłam wanienkę i pościel...:zawstydzona/y:
kupowała któraś ostatnio jakąs komodę z przewijakiem i może sie pochwalić jak wygląda?:eek:

EDIT. Jolcia nie doczytałam, że ty już masz łóżeczko - ale to nic - te co jeszcze łózeczek nie mają to i tak polecam tego Klupsia Safari:)

ja mam Klupś Safari z żyrafką, już stoi rozłożone i bardzo jestem zadowolona - ładnie się prezentuje ! a w komplecie odrazu dostałam materas kokos- pianka - gryka :)

LOzeczko i mebelki biore z baby vox, albo modern kremona, albo oakland albo simone. BABY VOX sklep internetowy - meble dziecięce, wózki dla dzieci, dodatki do mebli, meble dla dzieci
chyba wezme modern bo potem z kolekcji dorosłych można rozbudowywać o różne elementy

Pozostały mi do kupienia właśnie wypełnienie i poszewki. materac to chyba piankowo kokosowy...

Za jakieś 2 tyg wyprowadzam do konca graty do drugiego mieszkania i moge ustawiać pokoik ;-)

Już przekopuję się przez Feretii.... ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny co do oliwkowania skóry to nam połózna mówiła w skzole rodzenia zeby nie oliwkowac bo oliwka zatyka pory. wystarczy podobno dobry, nawilzajacy płyn do kąpieli.

ja chyba tez wezme 3 koszule do szpitala z czego jedna na sam poród.

Ta z porodu od razu będzie zabrudzona bo położą nam dzidziusia całego w mazi, wiec przy kąpieli od razu zmiana. Jak będzie brakować to mąż dowiezie.

Jolcia - mi najbardziej podoba się oakland choć simone też niezła, ale zapewne masz rację z tą późniejszą rozbudową...

modern kremona widze czest na zywo (koleżanka w bloku obok ma) i naprawdę są piękne i dadzą sie rozbudować.

Chyba zdecyduję się na poniższe elementy:

http://www.allegro.pl/item834014547_feretti_quintetto_posciel_5_czesci_mega_promocja.html - skoro agagsm tak zachwala Feretii ;-) - Air Teddy - blue
http://www.allegro.pl/item830344182_drewex_mieciutki_welurowy_pled_kocyk_70x100cm.html - ślicznie wygląda zwłaszcza ten pierwszy duck albo miś beżowy na chmurce
http://www.allegro.pl/item835137027_ankras_przescieradlo_frotte_z_gumka_140x70cm.html - bo nie ma w powyższym zestawie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
A ja wam powiem że niby już wszystko mam .Ale ciągle sie obawiam że może jednak zamało??:szok:
A może starczy??:cool:
mój M sie juz ze mnie smieje że szawki sie uginają a ja cały czas cos dokupuję:-D
Ale tak naprawdę to z kąd ja mam wiedziec że już wystarczy??

Do góry