reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

Cudne rzeczy macie pokupione:-)
PUMPKIN konik słodki:-)

Potwierdzem - oki sprzedawca. kupiłam u niego duuużo rzeczy. Lekko badziewny był tylko kocyk z polarku.

A jaki krem do twarzy kupiłyście dla maluszka?
ja ogólnie używam z Nivea ale krem na każda pogode to mam z Bambino bo nie było z Nivea jak M kupował mi ale ja także sobie tą firme chwale co też i mam olivke z tej firmy i chusteczki do pupy:tak:

reklama
Macy - Ja mam podobny problem z materacami, tutaj tylko piankowe :( albo wstrętne sprężyny. Znalazłam tylko w ofercie jednego sklepu bambusowy, ale niestety powiedzieli, że mogą sprowadzić dopiero za kilka miesięcy dla mnie:( Wiem, że w uk jest dostępny w mamas and papas. Wklejam linka, może Cię zainteresuje. Sleep Fresh Natural - 3 od góry.
Mattress Guide - Sleepfresh - Mamas & Papas

Pytanie, czy ktoś z was kupił/używał materacy z mothercare?

Dzisiaj trochę zaszalałam :) i radochę miałam straszną. Fot z netu w zał.
Pumpkin, senk ju.;-) Konik boski. Może iść nawet i cztery miesiące do Ciebie albo i dłużej, bo dzidzia Ci zacznie siadać później. Nasz synek dostał takiego na biegunach na pierwsze urodziny i bardzo mu się podobał. Tak mu się podobał, że mu wygryzał włosie z ogona.:-D

Co do oliwek, ja z uporem maniaka będę powtarzać, że nie ma jak bambino. Nivea też dobra, ale bambino dla mnie najlepsza. No i z mleczkami rzeczywiście na początku byłabym ostrożna, ale jak kto lubi i jak kto woli.

Pumpkin, senk ju.;-) Konik boski. Może iść nawet i cztery miesiące do Ciebie albo i dłużej, bo dzidzia Ci zacznie siadać później. Nasz synek dostał takiego na biegunach na pierwsze urodziny i bardzo mu się podobał. Tak mu się podobał, że mu wygryzał włosie z ogona.:-D

Co do oliwek, ja z uporem maniaka będę powtarzać, że nie ma jak bambino. Nivea też dobra, ale bambino dla mnie najlepsza. No i z mleczkami rzeczywiście na początku byłabym ostrożna, ale jak kto lubi i jak kto woli.

Dobrze, że ten mój jest zmutowany bo ogona nie ma ale za to ma rogi :-D Konik na początku będzie raczej atrakcją do oglądania, ale wolę kupić teraz bo jak niunia będzie mała to wolę ją na spacer nad morze wziąć niż do centrum handlowego...

Moja siostra wcale pyszczku Gabrysi nie smarowała niczym. Ciałko tak. Kupiłam jej w pl w prezencie na jesień z musteli taki sztyft na usteczka i policzki dla maluszka, żeby chronić przed zimnem - polecam dla styczniowych dzidziusiów.
Mustela

Kurcze wybrałam sobie ten kombinezon, przekonałyście mnie do 62, a teraz mąż w całej wawie nie moźe znaleźć 62. Przez net można kupić ale już nie ma 62 ;-(((
odzież - NIEMOWLĘ

i chyba kupie ten ubranka dla dzieci - NIEMOWLĘ

HELP !!!

Jolcia ... mieliśmy ten sam problem ;-) Jak poprosisz w sklepie, to zadzwonią do innych 5 10 15 i odłożą (żeby nikt nie wykupił jak będziesz po niego pędzić :eek:).
My się w końcu zdecydowaliśmy na niebieski, bo w całym Krk nie było już różowych ... ale wózeczek mamy niebieski, więc nawet bardziej pasuje :-)
Powodzenia w poszukiwaniach !!!

Co do kosmetyków Bambino, to one są też firmowane przez Nivea, z tym, że Bambino są produkowane w Polsce, a Nivea chyba oryginalne niemieckie. Sama jeszcze nie wiem, które będę kupować. Pewnie jakoś w grudniu wpadnę do drogerii i będę wszystkie kosmetyki dla dzieci oglądać, wąchać i czytać. :p Oliwkę, krem i mydełko Bambino znam, bo sama używam czasem, i jak dla mnie są ok, zobaczymy, czy dzidzi też podpasują. ;)

Ostatnia edycja:
reklama
A ja jestem wyrodna matka i nie zamierzam Młodej oliwkować, podobnie robiłam z Olisiem i żadnych problemów skórnych nie miał ;-) Ewentualnie jak będzie miała wysuszoną skórę to miejscowo posmaruję ją Cetrabenem ;-)

Do góry