reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

reklama
Nika1710, mi się otwiera poczta onetu, a nie link. Możesz spróbować jeszcze raz z tym linkiem? Tutaj są materace piankowe, ale za cholerę nie wiem, czym się różnią. Chyba mają różną gęstość, ale nie wiem, w którą stronę pójść, by wybrać dobrze.

Hilding
materac się nazywa Baby hypoallergic.
Mam nadzieje że znajdziesz ten materacyk. Jak mi go mój M przywiuzł do domu i zobaczyłam jaki jest gruby mięsisty itd. Jestem poprostu nim zachwycona:)
Cena jest tez naprawde kusząca 150 zł
Jeżeli ktos będzie chciał moge podac adres sklepu internetowego jak mój M wruci do domu:)

Ostatnia edycja:
Hilding
materac się nazywa Baby hypoallergic.
Mam nadzieje że znajdziesz ten materacyk. Jak mi go mój M przywiuzł do domu i zobaczyłam jaki jest gruby mięsisty itd. Jestem poprostu nim zachwycona:)
Cena jest tez naprawde kusząca 150 zł
Jeżeli ktos będzie chciał moge podac adres sklepu internetowego jak mój M wruci do domu:)
Ja poproszę o adres sklepu. 150zł to bardzo przystępna cena :tak:no i mi się podoba to co wrzuciłaś, bo właśnie szukam dla dzidzi albo dobrego lateksu albo właśnie piankę wysokoelastyczną:-D

Lateks odradzam!!!!!!!
Bardzo dużo ludzi jest uczulona na lateks (dlatego mamy dzieci haha:-D)
żartuje!
ale serio rozmawiałam z moim M i on mi tłumaczył własnie że bardzo duzo ludzi jest uczulone na lateks:no:
Możesz też samodzielnie kupic w sklepie :
Warszawa ul. Puławska 538
Sklep znajduje sie na przeciwko sklepu Platforma przy Puławskiej!
Z tego co wiem to na ten materac czeka sie około 3 tygodni od dnia zamówienia!
A jeżeli ktoś chce dowiedziec sie czegos więcej to podaje e-mail: zlasocki@salonmateracy.pl

Ostatnia edycja:
Lateks odradzam!!!!!!!
Bardzo dużo ludzi jest uczulona na lateks (dlatego mamy dzieci haha:-D)
żartuje!
ale serio rozmawiałam z moim M i on mi tłumaczył własnie że bardzo duzo ludzi jest uczulone na lateks:no:
Możesz też samodzielnie kupic w sklepie :
Warszawa ul. Puławska 538
Sklep znajduje sie na przeciwko sklepu Platforma przy Puławskiej!
Z tego co wiem to na ten materac czeka sie około 3 tygodni od dnia zamówienia!
A jeżeli ktoś chce dowiedziec sie czegos więcej to podaje e-mail: zlasocki@salonmateracy.pl
Nika dzięki - się przejedziemy zobaczyć:tak:Co do lateksu to mamy w sypialni lateksowy, bo jest najzdrowszy dla kręgosłupa, a mój mąż ma problemy z kręgosłupem - to opinie rehabilitanów i ortopedów, a trochę ich zaliczyliśmy i naprawdę rewelacyjnie się śpi na lateksie-odkąd go mamy mój M przestal narzekać na bóle kręgosłupa - no ale inwestowaliśmy w naturalny lateks, bo to dużo zależy od tego jaki sie kupuje, im więcej naturalnego tym cena idzie w górę:-D I jesteśmy naszym lateksem zachwyceni:)

Fajniusie kombinezonki, ja nie mam takiego problemu bo raczej chyba względnie ciepło będzie ale (teraz jest ok 20-25 stopni) ale i tak kupiłam pluszowy kombinezonik - kotka. Nie chciało mi się foty robić więc wklejam z netu.

Kruszyna - body w kwiatki rules!!!

Patrysia - Najbardziej podoba mi się minka kota na czerwonym ubranku które naszykowałaś do szpitala... Taka zadowolona...mruu :-D

Macy - Ja mam podobny problem z materacami, tutaj tylko piankowe :( albo wstrętne sprężyny. Znalazłam tylko w ofercie jednego sklepu bambusowy, ale niestety powiedzieli, że mogą sprowadzić dopiero za kilka miesięcy dla mnie:( Wiem, że w uk jest dostępny w mamas and papas. Wklejam linka, może Cię zainteresuje. Sleep Fresh Natural - 3 od góry.
Mattress Guide - Sleepfresh - Mamas & Papas

Pytanie, czy ktoś z was kupił/używał materacy z mothercare?

Dzisiaj trochę zaszalałam :) i radochę miałam straszną. Fot z netu w zał.

Załączniki

• 31IZVRLVbXL._SX315_SY375_.jpg
    31IZVRLVbXL._SX315_SY375_.jpg
    6,7 KB · Wyświetleń: 51
  • 41by2c2VUIL._SX315_SY375_.jpg
    41by2c2VUIL._SX315_SY375_.jpg
    10,7 KB · Wyświetleń: 50
  • ProductImageTemplate-1.jpeg
    ProductImageTemplate-1.jpeg
    39,1 KB · Wyświetleń: 78
  • ProductImageTemplate-3.jpeg
    ProductImageTemplate-3.jpeg
    24,6 KB · Wyświetleń: 71
  • ProductImageTemplate-4.jpeg
    ProductImageTemplate-4.jpeg
    53,9 KB · Wyświetleń: 59
  • 51jChSX-ptL._SX315_SY375_.jpg
    51jChSX-ptL._SX315_SY375_.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 79
reklama
Sorki, że post pod postem ale chcę się jeszcze pochwalić koniem, którego zamówiłam dla Polci :-D Poczekam z 3 miechy zanim w końcu sprowadzą, ale w sumie nie ma pośpiechu.....
Huśtawka już jest i czeka tylko na baterie :) i oczywiście użytkownika :)

Załączniki

• hustawka.jpg
    hustawka.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 64
  • 644918100_2.jpeg
    644918100_2.jpeg
    25,3 KB · Wyświetleń: 69
  • ProductImageTemplate-5.jpeg
    ProductImageTemplate-5.jpeg
    25 KB · Wyświetleń: 85
Do góry