reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

reklama
A ja ubiore to na wyjscie ze szpitala:tak:tylko sie zastanawiam nad skarpetkami bo te bardzo lubie ale widać że sa po synku co może wezme nowe skarpetusie;-)hehe w sumie to jeszcze sobie poszukam bo mam z 26 par i sama nie wiem jakie jeszcze wezme ale tak ogólnie pokazuje co bedzie miał synek ubrane no i kombinezon;-)a pokrowiec na nózki we foteliku to załoze dopiero jak bedziemy wychodzić ze szpitala(tzn.przy głównym wejściu)a w aucie zdejme go:tak:no chyba że czekać bedzie na mnie snieżyca ale z tego co mówią to dopiero ma przyjść snieg w styczniu a jaki tego nie wiem:eek:

Ja na wyjście ze szpitala szykuje body na długi rękaw albo kaftanik, do tego śpiochy a na to mam polarowego pajaca z kapturkiem. Oczywiście pod kaptur bawełniana czapeczka. No i oczywiście kombinezon.Nie powinien mi synuś zmarznąć a jak będzie ciepło to po prostu nie założę tego pajaca.

Kruszynka te twoje zdobycze są boskie.

j
aha ja też mam pytanie odnośnie materacy - może wydac się błahe ale ja wczoraj z moim M zastanawiałam się na której stronie dziecko śpi - na kokosie czy na gryce ?! :laugh2::laugh2::laugh2:
na tej i na tej :sorry:

koks na start, gryka jak dziecko wstaje w łóżeczku niby ma masować stopy by zapobiec płaskostopiu ;-)

ja troszkę poczytałam o tym koksie i gryce i wybrałam piankowy :tak:

na tej i na tej :sorry:

koks na start, gryka jak dziecko wstaje w łóżeczku niby ma masować stopy by zapobiec płaskostopiu ;-)

ja troszkę poczytałam o tym koksie i gryce i wybrałam piankowy :tak:

No właśnie Gosia dla młodego miałam kokos-gryka, bo niby taki polecany. Teraz czytam, że te piankowe są dobre. Tutaj kokos-gryki i tak nie dostanę, więc nie wiem, na jaki się zdecydować i na co w tych piankowych zwracać uwagę.

No właśnie Gosia dla młodego miałam kokos-gryka, bo niby taki polecany. Teraz czytam, że te piankowe są dobre. Tutaj kokos-gryki i tak nie dostanę, więc nie wiem, na jaki się zdecydować i na co w tych piankowych zwracać uwagę.
ja po przeczytaniu kilku artykułów dowiedziałam się że dużo lepsza pianka niż cisnąca w plecy gryka :sorry:oczywiście są i te lepsze materace powyżej 200zł

i kupiłam piankę 9cm nie chciałam za cienkiego materaca a ten co mam jest tak gruby że spokojnie z 1,5 roku użytkowania przetrwa :tak:

Ostatnia edycja:
Ja kupiłam gryczano-piankowy i mi babka w sklepie poradziła ze od początku kłaść na gryce :eek: Gruby bodajże jest na 7cm. Z firmy Tuptuś:happy: I czapę kupiłam :-D Sama taką kiedyś miałam. Obiecałam sobie że nie będę kupować tylko niebieskich rzeczy ale były trzy kolory: biały, seledynowy i niebieski no i skusiłam się na niebieski bo kombinezon taki mam:zawstydzona/y:. Ale świetna jest, z pomponem:-D

reklama
hej dziewczyny :)
mam zamiar zamówić na allegro rzeczy takie dla mnie do szpitala. Czy macie może jakiegoś sprawdzongo allegrowicza u którego kupiłyscie dużo potrzebnych rzeczy dla siebie i dzidziusia na raz?
Bardzo prosze o podpowiedz....
dziekuję

Do góry