reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

W sumie pisałam na głównym, ale wrzucę jeszcze tu :-)

Ja ma taki w rozmiarze 62: sklep internetowy 5 10 15 - NIEMOWLĘ

dostałam też 2 w rozmiarze 68, ale wydają mi się strasznie wielkie ... i nawet jak je przymierzałam do fotelika, to miałam wrażenie, że się nie zmieszczą :no:

Klara_M, ostatnio widziałam fajne, grube kombinezoniki na stoisku dziecięcym w Auchan ... kosztowały ok 50-60 zł.

reklama
Ja jak juz pisalam mam w rozmiarze najmniejszym:tak:
S8000848.jpg

JoL no ten kombinezon z 5 10 15 jest świetny... ja jakiś taki bardzo duży mam używany...ale na bank za duży na maluszka, aż tak bardzo że uznalam ze nie mam...więc kupię coś 62...tzn poślę małża...albo w necie coś upoluję.....

Ja właśnie sporo rzeczy kupuje w Pepco, bo ceny mają naprawde dobre, w porównaniu z innymi sklepami. Kombinezony też oglądałam:tak: Ostatnio w 5-10-15 byłaprzecena kombinezonów i kosztowały ok 50 - 60,00 zł, (przecena ze stówki). Ale akurat te co mi się podobały (takie kombinezony-śpiworki jak na zdjęciu JoL) to nie były przecenione:-(

Ostatnia edycja:
pozwole sobie /za zgoda waszej mod/ umiescic tu ogloszenie :)

wyszla taka sprawa ze jak sie w koncu zdecydowalam na konkretny model wozka to zadzwonila szfagierka ze moge wziac wozek od niej ... no i zdecydowalismy ze moze pomozemy szfagierce wozeczek sprzedac !! bo ona juz dzieci nie planuje ...

wiec chodzi tu o wozek X-lander X1 zakupiony w styczniu 2007, jezdzilo w nim tylko jedno dziecko i posiada zwyczajne slady uzytkowania !!
moze ktoras z was mialaby ochote na zakup takiego wozka ... w sklad wchodzi fotelik i spacerowka /gondole kolo 400zl mozna do tego dokupic/ model X1 w kolorze niebieskim ponizej zdjecia /wozek znaleziony na allegro i nosidelko z dotychczasowa pasazerka w srodku - ostatnie chwile uzytkowania bo juz wtedy laura byla troche do niego za duza !!/

no i cena ... mozecie mi pomoc cos zasugerowac ?? myslalam o jakis 500zl ...

przykladowa aukcja z gondolami do tych wozkow!!
X-LANDER XLANDER GONDOLA+ADAPTERY XA, XT, X3, X1 (826998664) - Aukcje internetowe Allegro

jesli ktoras z was mialaby ochote porozmawiac na ten temat to piszcie do mnie na PW :)

Ostatnia edycja:
a ja wczoraj chciałam wybrać ubranka na wypis.. i zgłupiałam :eek:
jeśli założę body+bawełniany pajacyk+ciepłą bluzę i ciepłe spodnie a na to pajaca grubaśnego, to nie wiem czy nie będzie za gorąco malutkiej.. a z drugiej strony bez spodni i bluzy będzie za zimno zapewne.. bo to w końcu styczeń.
nie wiedziałam,że to takie trudne! :no:

reklama
dziewczyny nie zakladajcie juz ile wartw dziecku zalozycie bo z pogoda nigdy nic nie wiadomo, przezciez jak bedzie tak cieplo ja teraz (ok10 stopni) to nie ubierzemy dziecka jak balwanka, a jak bedzie - 10 to zalozymy pewnie i ze 2 kombinezonki;-)

Do góry