reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

reklama
Dziewczynki, pamiętam że któraś z was wklejała link do sprzedawcy u którego można kupić większość potrzebnych rzeczy, czy możecie wkleić jeszcze raz, nie chce mi się przeglądać całgo wątku.
Z góry dziękuję.

Czy któraś z ciężarówek mogła by mi napisać coś na temat tego wózka BONUS 2009 CONECO V3 + GONDOLA+SPACERÓWKA+FOLIA ! (807092718) - Aukcje internetowe Allegro ?? pamietam ze któraś z was go nawet zamawiała..

Anulka8700, mam ten wózeczek, nawet dokładnie z tej samej aukcji :-) Obawialiśmy się trochę, czy wszystko z nim OK, przy tak niskiej cenie, ale nie różni się absolutni niczym od takich same, które w sklepach stoją za 2 razy więcej ... jedyne, czego brakowało w paczce to instrukcja obsługi, ale wózek jest na tyle nieskomplikowany, że można sobie bez niej poradzić

Ogólnie wrażenia mamy bardzo dobre. Wózek jest bardzo lekki i zwrotny ... szybko się składa i stelaż zajmuje mało miejsca ... gondolka jest całkiem spora, a to było dla nas dość ważne. Spacerówka, tak jak pisała Joasia, jest dość malutka, więc musisz się liczyć z tym, że jak dzidzia będzie miała jakieś 12-18 m-cy, może się przydać jakaś większa, typowa spacerówka.
My dostaliśmy taką od szwagierki, więc nie był to duży problem.
Zresztą moim zdaniem większość wózków wielofunkcyjnych ma spacerówki o 'ograniczonych' możliwościach.
Minusem może też być amortyzacja, która jest słabsza niż w wózkach np. na paskach, czy 4 dużych pompowanych kołach ... ale moje tereny spacerowe, to głównie chodniki i alejki w parkach ... na wyprawy do lasu i w góry zakupimy nosidełko ;-)

Dla mnie było też bardzo ważne, że za przyzwoitą kasę na innych aukcjach można dokupić fotelik Conceco z adapterami i wpiąć go w stelaż, bo wiem, że z tej opcji często będziemy korzystać.

Wiadomo, że wózeczek na pewno odstaje jakościowo od niektórych droższych konkurentów, ale jak szukasz czegoś w takim przedziale cenowym, to moim zdaniem warto ...
my uznaliśmy, że na nasze potrzeby taki wózeczek powinien spokojnie wystarczyć :tak:

Powodzonka w decydowaniu ;-)

reklama
A ja mam pytanko, czy któraś z Was testowała może taki termometr:
Termometr do ucha i czoła BabyOno NOWOŚĆ (799664374) - Aukcje internetowe Allegro
Jak on się sprawdza? Chodzi mi głównie o dokładność pomiaru.

Juz sie wypowiadalam w tym watku na ten temat ale sie powtorze;-)My od lat paru uzywamy takiego termometru i jestesmy zadowoleni.Sprawdzalismy pomiary z innym elektronicznym i sie pokrywaly.Teraz kupilam nowy tylko innej firmy i jak na razie jest ok. Ale wiem,ze zdania sa podzielone.Baby ono to raczej dobra firma wiec mysle ,ze nie powinno byc problemow.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry