reklama
ASIAX
Fanka BB :)
Dziewczynki, pamiętam że któraś z was wklejała link do sprzedawcy u którego można kupić większość potrzebnych rzeczy, czy możecie wkleić jeszcze raz, nie chce mi się przeglądać całgo wątku.
Z góry dziękuję.
Z góry dziękuję.
ivi
uzależniona;) // I.2010
LauLau
Czy któraś z ciężarówek mogła by mi napisać coś na temat tego wózka BONUS 2009 CONECO V3 + GONDOLA+SPACERÓWKA+FOLIA ! (807092718) - Aukcje internetowe Allegro ?? pamietam ze któraś z was go nawet zamawiała..
Anulka8700, mam ten wózeczek, nawet dokładnie z tej samej aukcji :-) Obawialiśmy się trochę, czy wszystko z nim OK, przy tak niskiej cenie, ale nie różni się absolutni niczym od takich same, które w sklepach stoją za 2 razy więcej ... jedyne, czego brakowało w paczce to instrukcja obsługi, ale wózek jest na tyle nieskomplikowany, że można sobie bez niej poradzić
Ogólnie wrażenia mamy bardzo dobre. Wózek jest bardzo lekki i zwrotny ... szybko się składa i stelaż zajmuje mało miejsca ... gondolka jest całkiem spora, a to było dla nas dość ważne. Spacerówka, tak jak pisała Joasia, jest dość malutka, więc musisz się liczyć z tym, że jak dzidzia będzie miała jakieś 12-18 m-cy, może się przydać jakaś większa, typowa spacerówka.
My dostaliśmy taką od szwagierki, więc nie był to duży problem.
Zresztą moim zdaniem większość wózków wielofunkcyjnych ma spacerówki o 'ograniczonych' możliwościach.
Minusem może też być amortyzacja, która jest słabsza niż w wózkach np. na paskach, czy 4 dużych pompowanych kołach ... ale moje tereny spacerowe, to głównie chodniki i alejki w parkach ... na wyprawy do lasu i w góry zakupimy nosidełko ;-)
Dla mnie było też bardzo ważne, że za przyzwoitą kasę na innych aukcjach można dokupić fotelik Conceco z adapterami i wpiąć go w stelaż, bo wiem, że z tej opcji często będziemy korzystać.
Wiadomo, że wózeczek na pewno odstaje jakościowo od niektórych droższych konkurentów, ale jak szukasz czegoś w takim przedziale cenowym, to moim zdaniem warto ...
my uznaliśmy, że na nasze potrzeby taki wózeczek powinien spokojnie wystarczyć
Powodzonka w decydowaniu ;-)
ASIAX
IVI, wielkie dzięki .:-)
Witam Stycznioweczki :-)
Mam pytanie... Zastanawiam sie nad kupnem interaktywnego usypiacza dla dzidzi USPOKAJACZ USYPIACZ POZYTYWKA FISHER PRICE (803177262) - Aukcje internetowe Allegro ale zastanawia mnie czy rzeczywiscie jest on skuteczny, czy to nie poprostu kolejny bajer ktory nie spelnia swojej funkcji A co Wy o tym myslicie?
Mam pytanie... Zastanawiam sie nad kupnem interaktywnego usypiacza dla dzidzi USPOKAJACZ USYPIACZ POZYTYWKA FISHER PRICE (803177262) - Aukcje internetowe Allegro ale zastanawia mnie czy rzeczywiscie jest on skuteczny, czy to nie poprostu kolejny bajer ktory nie spelnia swojej funkcji A co Wy o tym myslicie?
Nadarienne
A ja mam pytanko, czy któraś z Was testowała może taki termometr:
Termometr do ucha i czoła BabyOno NOWOŚĆ (799664374) - Aukcje internetowe Allegro
Jak on się sprawdza? Chodzi mi głównie o dokładność pomiaru.
Termometr do ucha i czoła BabyOno NOWOŚĆ (799664374) - Aukcje internetowe Allegro
Gosieekk
Ja kupowałam tu 6 elementowa pościel orginalna*BABY-RAJ*PROMOCJA (796030709) - Aukcje internetowe Allegro
i jestem bardzo zadowolona
morka jaki wzór wybrałaś?? Ja chciałam paski brązowe ale u innego sprzedawcy i widzę, że się różnią trochę a u tego znalazłam te kaczuszki niebieskie... albo dinusie.
reklama
don_pedro
Fan(ka)
A ja mam pytanko, czy któraś z Was testowała może taki termometr:
Juz sie wypowiadalam w tym watku na ten temat ale sie powtorze;-)My od lat paru uzywamy takiego termometru i jestesmy zadowoleni.Sprawdzalismy pomiary z innym elektronicznym i sie pokrywaly.Teraz kupilam nowy tylko innej firmy i jak na razie jest ok. Ale wiem,ze zdania sa podzielone.Baby ono to raczej dobra firma wiec mysle ,ze nie powinno byc problemow.
Podziel się: