reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

Dziewczyny jakiś czas temu któraś podawała link Allegro z pościelą dla dzidzi, taka w paseczki najchętniej z wypełnieniem. Zauważyłam ,ze ceny na Allegro tej samej pościeli bardzo sie różnią. Może macie jakiegoś upatrzonego, taniego sprzedawcę?:eek:
Im więcej przeglądam tym bardziej sie gubię.

hej, z tego co pamiętam to był podawany link do tej pościeli:
MY-SWEET-BABY 14-cz.135x100 mat serca + 2 GRATISY (785613254) - Aukcje internetowe Allegro

ja osobiście zstanawiam się jeszcze nad tymi:
!!! 13-cz POŚCIEL 90x120 Z APLIKACJĄ *MATEX* !!! (795058353) - Aukcje internetowe Allegro

13ele.pościel HAFTY z baldachimem 100x135 MILPOL (798199114) - Aukcje internetowe Allegro

co Wy na to?
Ale chyba najbardziej podoba mi się pościel z MILPOL-u.

reklama
Tak się uwinęłam ze wszystkim, że mi tylko gazików, alkoholu do dezynfekowania pępka i bephantenu brakuje... a i kapci do szpitala.
Mebli też jeszcze nie mam, ale wybrałam już komplet etc i tylko czekam aż mój luby opchnie nasze gościnne łóżko, żeby miejsce w pokoju zrobić. Generalnie ro będzie moment.
Większość mojej wyprawki niestety jeszcze w pl. Sklep w którym kupiłam wózek i fotelik od miesiąca ma problemy ze skompletowaniem mojego zamówienia, konkretnie nie mają jeszcze parasolki.... :dry::dry::dry: Wózek powinien już u mnie być, a tak pewnie jeszcze z miesiąc sobie poczekam. Na początku grudnia mam zamiar wszystko rozpakować z pudeł i w końcu "urządzić" pokoik. Generalnie mogę spać spokojnie :tak::tak:
Teraz tylko oglądam śliczności jakie wy kupujecie i też mam z tego radochę :-D

reklama
Mam posciel, o ktorej mowicie:
MY-SWEET-BABY 14-cz.135x100 mat serca + 2 GRATISY (785613254) - Aukcje internetowe Allegro

A teraz opis dla zainteresowanych:

W paczce jest wszystko jak trzeba, oczywiscie 14 czesci jest troche naciagane, ale to juz mozna wyczytac z opisu przed zakupem (np. dwa paski przymocowane na stale do baldachimu sa traktowane jako dodatkowa kokarda i liczone oddzielnie
smile.gif

Ale to nieistotne, ogolnie wraznie bardzo dobre, wszystko sie zgadza z opisem na allegro, rozek ma fajne usztywnienie (ale nie jakies bardzo sztywne, akurat), wyjmowane i jest na rzepy. Posciel ladnie wykonczona, poduszka bardzo plaska wiec dobrze.
Minusem jest miekkosc tej poscieli- ja oczywiscie szukam wszystkiego co mieciutkie, nie mam porownania do innych poscieli wiec ciezko mi ocenic, ale ta nie jest szczegolnie miekka, material przypomina plotno. Natomiast mysle, ze po upraniu z plynem do plukania bedzie duzo przyjemniejsza.
Baldachim jest natomiast fantastyczny, a tiul bardzo mily w dotyku, miekki i solidnie wykonczony.

Do góry