reklama
P
patrysia*
Gość
Ja bede ubierać rajstopki pod spodnie np.na spacerki jak najbardzieja w domu to spioszki lub body i rajstopki ale juz spodni nie bo za ciepło by było;-)
G
gość 574
Gość
Dziewczyny kupujace na allegro!
Może mi któraś polecić sprzedawcę od pieluch tetrowych-chodzi mi o takiego, co u niego kupiłyście pieluszki i są dobrej jakości i jesteście zadowolone! Nie chce tak w ciemno strzelać, bo potem sie po jedym praniu rozwalą;-)
Może mi któraś polecić sprzedawcę od pieluch tetrowych-chodzi mi o takiego, co u niego kupiłyście pieluszki i są dobrej jakości i jesteście zadowolone! Nie chce tak w ciemno strzelać, bo potem sie po jedym praniu rozwalą;-)
Kaja_10
Fanka BB :)
Może się czepiam ale body kończy się za pupą i na to rajstopki ok ale śpioszki i rajstopki w domu to wg mnie lekka przesada - przegrzewanie dziecka.Ja bede ubierać rajstopki pod spodnie np.na spacerki jak najbardzieja w domu to spioszki lub body i rajstopki ale juz spodni nie bo za ciepło by było;-)
LauLau
Heh ... Kaja, Patrysia właśnie to samo napisała ... albo śpioszki, albo body i rajstopki ;-) a nie jedno i drugie
Ja też mam kilka par rajstopek po chrześnicy ... zobaczymy jak się sprawdzą, bo jak mała się poda w mamusię to ją będą denerwować... ja nigdy nie znosiłam grubych rajstop
Ja też mam kilka par rajstopek po chrześnicy ... zobaczymy jak się sprawdzą, bo jak mała się poda w mamusię to ją będą denerwować... ja nigdy nie znosiłam grubych rajstop
P
patrysia*
Gość
Heh ... Kaja, Patrysia właśnie to samo napisała ... albo śpioszki, albo body i rajstopki ;-) a nie jedno i drugie
dokładnie:-)
Kubiaczka
O taki komplecik upolowałam. Myślę sobie, że na wyjście ze szpitala może będzie akurat. Ale wtedy co pod spód? Lepiej chyba rajstopki i body? I nawierzch kombinezon?
Kaja_10
Sliczny komplecik ;-) Jakoś nadal będę przeciwko Te spodnie wyglądają na ciepłe, na to kombinezon a przecież przykryjesz czymś malucha. I ile będzie na powietrzu?
Zanim wyjdziesz z oddziału i przejdziesz korytarze i windy już będzie spocony jak ... nie napiszę co. Potem do auta i wysiadasz pod domem. Dlatego nadal nie wiem po co te rajstopki.
Zanim wyjdziesz z oddziału i przejdziesz korytarze i windy już będzie spocony jak ... nie napiszę co. Potem do auta i wysiadasz pod domem. Dlatego nadal nie wiem po co te rajstopki.
reklama
Kubiaczka
No właśnie nie wiem..
Fakt w sumie nie wiadomo jaka pogoda będzie. Ale myślę, że przygotuje wcześniej jakiś komplet a najwyżej jakaś pani położna mi przecież podpowie w co ubrać, lub czego nie ubierać. ;-)
Fakt w sumie nie wiadomo jaka pogoda będzie. Ale myślę, że przygotuje wcześniej jakiś komplet a najwyżej jakaś pani położna mi przecież podpowie w co ubrać, lub czego nie ubierać. ;-)
Podziel się: