reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

reklama
Ja bede ubierać rajstopki pod spodnie np.na spacerki jak najbardziej:tak:a w domu to spioszki lub body i rajstopki ale juz spodni nie bo za ciepło by było;-)

Dziewczyny kupujace na allegro!
Może mi któraś polecić sprzedawcę od pieluch tetrowych-chodzi mi o takiego, co u niego kupiłyście pieluszki i są dobrej jakości i jesteście zadowolone! Nie chce tak w ciemno strzelać, bo potem sie po jedym praniu rozwalą;-)

Ja bede ubierać rajstopki pod spodnie np.na spacerki jak najbardziej:tak:a w domu to spioszki lub body i rajstopki ale juz spodni nie bo za ciepło by było;-)
Może się czepiam ale body kończy się za pupą i na to rajstopki ok ale śpioszki i rajstopki w domu to wg mnie lekka przesada - przegrzewanie dziecka.

Heh ... Kaja, Patrysia właśnie to samo napisała ... albo śpioszki, albo body i rajstopki ;-) a nie jedno i drugie

Ja też mam kilka par rajstopek po chrześnicy ... zobaczymy jak się sprawdzą, bo jak mała się poda w mamusię to ją będą denerwować... ja nigdy nie znosiłam grubych rajstop :no:

O taki komplecik upolowałam. Myślę sobie, że na wyjście ze szpitala może będzie akurat. Ale wtedy co pod spód? Lepiej chyba rajstopki i body? I nawierzch kombinezon?

796010414

Sliczny komplecik ;-) Jakoś nadal będę przeciwko :-D Te spodnie wyglądają na ciepłe, na to kombinezon a przecież przykryjesz czymś malucha. I ile będzie na powietrzu?
Zanim wyjdziesz z oddziału i przejdziesz korytarze i windy już będzie spocony jak ... :tak: nie napiszę co. Potem do auta i wysiadasz pod domem. Dlatego nadal nie wiem po co te rajstopki.

reklama
No właśnie nie wiem..
Fakt w sumie nie wiadomo jaka pogoda będzie. Ale myślę, że przygotuje wcześniej jakiś komplet a najwyżej jakaś pani położna mi przecież podpowie w co ubrać, lub czego nie ubierać. ;-)

Do góry