reklama
Pasibrzuch
Fanka BB :)
Ale śliczny ten kombinezonik - nie mogę sie napatrzeć - też taki chcę!!! Choc już jeden kupiałam, ale różowy, a ten jest biały i taki misowaty - super. Możesz mi napisać nazwę producenta? może sobie gdzieś znajdę
Aga, producent to jakiś Pick Ouic. Ten kombinezonik ma super rzecz - nakładane rękawiczki :-) rączki mogą być schowane albo wolne ;-)
Ja powoli kupuje już małej rzeczy, zawsze to sie lżej odczuwa, jak sie wyda kase na raty ale planuje powoli już kończyć jej wyprawkę, potem zacząć przygotowywać swoją do szpitala. Myślę, że w grudniu spakuje torbę :-)
Dla małej mamy jeszcze do kupienia wózek, wanienkę, kosmetyki, pościel i pewnie coś się jeszcze znajdzie ;-)
Ostatnia edycja:
don_pedro
Fan(ka)
w ostatnim nr "Dziecko" jest porównanie różnych pieluch. warto przeczytać. te z biedronki, czy innych sklepów sa tak samo dobre jak pampersy a dużo tańcze.
Poczytac mozna ale uwazam,ze kazdy musi sam wyprobowac.Niestety metoda prob i bledow bo inaczej sie nie da.
ASIAX
w ostatnim nr "Dziecko" jest porównanie różnych pieluch. warto przeczytać. te z biedronki, czy innych sklepów sa tak samo dobre jak pampersy a dużo tańcze.
Dwie moje koleżanki używają pieluch z biedronki i mówią że są bardzo dobre i o połowę tańsze, a za zaoszczędzone pieniązki mogą kupić coś innego dla dzidzi, ja też jestam zdania że jężeli coś jest tańsze a dobre to nie będę wywalać kasy w błoto, jak się dowiem jaka nazwa to napiszę.
Zgadza się, jednemu dziecku odpowiada to, innemu co innego. Trzeba wypróbować, bo nieraz te tańsze też są bardzo dobrej jakości.
A ja wczoraj kupiłam kocyk, majteczki ceratkowe (najmnieszy rozmiar jaki był to na 62 cm i zastanawiam się, czy nie będą za duże) i krem ziaja.
A ja wczoraj kupiłam kocyk, majteczki ceratkowe (najmnieszy rozmiar jaki był to na 62 cm i zastanawiam się, czy nie będą za duże) i krem ziaja.
Gosieekk
To są pieluszki DADA, są też chusteczki nawilżane. 72 chusteczki kosztują 3,99. Przy okazji robienia zakupów będę wrzucać jedno opakowanie chusteczek a czasem pieluch )Dwie moje koleżanki używają pieluch z biedronki i mówią że są bardzo dobre i o połowę tańsze, a za zaoszczędzone pieniązki mogą kupić coś innego dla dzidzi, ja też jestam zdania że jężeli coś jest tańsze a dobre to nie będę wywalać kasy w błoto, jak się dowiem jaka nazwa to napiszę.
http://www.suwaczek.pl/cache/9dbb2bf5fb.png
Kochane a jakie wózki wybrałyście dla swoich maluszków? I tak poza tematem... Jak do cholerki mam wklejać suwaczek? Na dole mam tylko link, który wkleiłam w poprzedniej odpowiedzi a to powinien być chyba kod?? Jakaś nie kumata jestem Przecież chyba nie chodzi o to żeby za każdym razem wpisywać kod?? Ja już nawet nie wiem jaki to był kod..
Zgadza się, jednemu dziecku odpowiada to, innemu co innego. Trzeba wypróbować, bo nieraz te tańsze też są bardzo dobrej jakości.
andzia76 Widzę, że mamy ten sam termin porodu ) Jaki kocyk kupiłaś? Ja się rozglądam na Allegro ale tyle tego jest... a co do rozmiaru ceratki-nie powinny być aż tak za duże Parę dni i się wyrówna
Ostatnio edytowane przez moderatora:
LauLau
Pasibrzuch, przesłodki kombinezonik !!! Też ostatnio się za takim rozglądam ... ale teściowa się coś ostatnio podejrzanie dużo o kombinezonik pytała, więc lepiej się wstrzymam z zakupem do jej wizyty :-)
Gosieekk, całe info o suwaczkach masz w regulaminie styczniówek :-) trzymam kciuki ;-)
Gosieekk, całe info o suwaczkach masz w regulaminie styczniówek :-) trzymam kciuki ;-)
reklama
Gosieekk, ja też patrzyłam na allegro, faktycznie cięzko się zdecydować. Ale poszłam do auchanu pomacałam;-), to kupiłam za 22 zł - kremowy, puchaty (były jeszcze niebieskie i różowe)Jest taki milutki i mięciutki w dotyku (ciekawe jaki będzie po praniu);-) Nie zagruby i nie za cienki - taki średni.
A dziś jeszcze kupiłam smoczek kauczukowy z canpol babies;-) nie mogłam sie powstrzymać
mnie po prostu ostatnio nie można wypuszczać z domu albo wypuszczać bez portfela i kart;-)
I właśnie wyczytałam ciekawą rzecz na ulotce tego smoczka, że"Noworodkom karmionym piersią smoczka nie podaje się, chyba, że w ok. 3 miesiącu życia wykazują taką potrzebe (ssą palce, kciuk)"
nie wiedziałam o tym wcześniej.
A dziś jeszcze kupiłam smoczek kauczukowy z canpol babies;-) nie mogłam sie powstrzymać
mnie po prostu ostatnio nie można wypuszczać z domu albo wypuszczać bez portfela i kart;-)
I właśnie wyczytałam ciekawą rzecz na ulotce tego smoczka, że"Noworodkom karmionym piersią smoczka nie podaje się, chyba, że w ok. 3 miesiącu życia wykazują taką potrzebe (ssą palce, kciuk)"
nie wiedziałam o tym wcześniej.
Ostatnia edycja:
Podziel się: