reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

reklama
EMilka - ja kupilam wlasnie taki fotel bujany jakis tydzien temu. Jest super ! Ladny i wygodny, bujam sie na nim codziennie :} Podobno maluszki w brzuszku to bardzo lubią !

byliśmy w sobote w sklepie z ciuszkami, strasznie spodobał mi sie kombinezonik na zimę, a mamy już i spodnie i kurteczkę i pytzma mojego M czy bierzemy (z nadzieją, że powie, że ten który mamy wystarczy i żeby nie kupować kolejnego), a on maślane oczy i bierzemy :-) pokupowaliśmy jeszcze parę rzeczy.

67972352.jpg

Ale śliczny ten kombinezonik - nie mogę sie napatrzeć - też taki chcę!!!:-D Choc już jeden kupiałam, ale różowy, a ten jest biały i taki misowaty - super. Możesz mi napisać nazwę producenta? może sobie gdzieś znajdę:tak:

Witajcie drogie stycznióweczki :)
Tak czytam i czytam i wyczytałam ze juz kazda z nas moze sie pochwalić sporą wyprawką dla swoich pociech :)
Ja juz mam wszystko oprócz wózka ale to kwestia tylko dzisiejszego dnia bo dzis ma odbyc sie jego zakup. Pozostały mi w takim razie tylko kosmetyki dla bobasa i kombinezon na zime bo to zupełnie wyleciało mi z głowy.Pasibrzuchten kombinezonik jest śliczny :) Gdyby nie Ty zupełnie bym niepomyślała że styczen to zimowa pora i kombinezon naprawde bedzie potrzebny :-D

Gosieek - spokojnie - ja też nie z tych co torbę już pakują. Kupiłam pościel i parę dodatków. Nie kupiłam ani jednego ciuszka, mam trochę od znajomych. Mam też nosidełko od siostry.
Wozek zamierzam kupić po porodzie, nie sądze aby był mi potrzebny natychmiast jak wyjdę ze szpitala.
Na kosmetyki, pieluszki uważam, że jest jeszcze sporo czasu ;-) ale to moje skromne zdanie ;-)

Gosieek - spokojnie - ja też nie z tych co torbę już pakują. Kupiłam pościel i parę dodatków. Nie kupiłam ani jednego ciuszka, mam trochę od znajomych. Mam też nosidełko od siostry.
Wozek zamierzam kupić po porodzie, nie sądze aby był mi potrzebny natychmiast jak wyjdę ze szpitala.
Na kosmetyki, pieluszki uważam, że jest jeszcze sporo czasu ;-) ale to moje skromne zdanie ;-)
Ja torbę do szpitala spakuję na koniec listopada - a co się będę spieszyć, wystarczy że się mojemu dziecku spieszy za bardzo;-)Ale ciuszki, kocyki, pościel kupuję, bo jak tego nie zrobię jak najszybciej, to moja mama wyposaży mnie w co będzie uważała za słuszne, pod swój gust (zupełnie odmienny od mojego) i co va bank mi sie nie będzie podobało, więc trzeba sie ratować i kupowac czym prędzej!:cool2:

I ja sie dołączam do was, jedynie co mam to ciuszki skompletowane i to te najpotrzebniejsze:tak:łóżeczko i pościel pod koniec listopada zamówię, wózek po porodzie, kosmetyki i pampersy w grudniu:tak:

reklama
Rany, ale zakupy śliczne robicie, a ja nie mam nic:) Znaczy wózki, łóżeczko, wanienkę i ciuszki po synku starszym, ale coś trzeba będzie dokupić, pampersy, oliwki itd to będzie zadanie dla D. Chyba się skuszę na kombinezonik:-)

Do góry