reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

reklama
Śłodkie pościele macie wybrane dla maluszków:-)

Ale Huggies w czerwonym czy zielonym opakowaniu???

MI te czerwone w ogóle nie spasowały a zielone były ok.

tak racja te zielone czyli ogólnie z Disneya sa lepsze niż te niebieskie czyli zwykłe Huggiesy:tak:ale ogólnie sa u mnie na 2 miejscu na pierwszym Pampersy mają w każdym przedziale tak powiem "wieku" dostosowany pampers czyli najmniejsze specjalna siateczka aby kupka lepiej się wchłaniała czym starsze lepszy wchłaniacz do siusiów i potem aloes maja jako jedyne pampersy na rynku:tak:i ogólnie sa tak powiem cienkie a chłonne bo np.Happy sa jakieś grube i wielkie:eek:a Pampersy sa fajne że maluszek nie ma "wielgachnej" pieluchy miedzy nóżkami :tak:

Ja niedługo także zaczne szukać pościeli rożek itp.bo teraz już narazie koniec imprezek urodzinowych itp.co teraz czekać na wypłate:-)a chciałabym 3-elementowe bądz 4-elemntowe bo jednak ja chciałabym z baldachimem no ale M mówi że mamy już jeden że niepotrzebny drugi a są droższe te 4-el :cool:no tak ja wszystko rozumiem bo jednak jeszcze mamy co nieco do kupienia i nie tylko dla maluszka ale kurka jak kupowac to już w komplecie a nie baldachim taki a pościel taka:confused2:co myśle że wytłumacze M i kupie 4-el:-pno ale ogólnie dopiero co i jak będe jak kasa będzie w moim portfelu bo tak z wyprzedzeniem to nie lubi tego M on musi być pewny że jest na to i na to co wtedy moge działać:tak:

Ja dziś wzięłam się za sporządzenie listy rzeczy, które potrzebuje dla maluszka. Ale się tego nazbierało-dwie strony a-4. Siedze nad tym pól dnia i cały czas coś dopisuje;-):-D

Widzę,że większość styczniowych maluszków będzie mieć taką samą pościel:-D Ja zamawiam 3 -el w cukierkowe paseczki. A co sądzicie o takim fotelu obok łóżeczka do karmienia.
FOTEL BUJANY WYKOŃCZONY MATERIAŁEM. (761106386) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

Super fotel, podoba mi sie.

co do pościeli i reszty bajerków łóżkowych to wybrałam ten zestawik i jestem bardzo zadowolona
13ele.pościel HAFTY z moskitierą 90x120 MILPOL (744027310) - Aukcje internetowe Allegro

troszkę kosztował ale myślę że kompletowanie wszystkiego tyle samo by mnie wyniosło :)
co o tym myślicie dziewczyny ?

Sliczny komplecik ale faktycznie troche kosztuje;-)

Dziewczyny a bedziecie uzywac plynu do kapieli dla dzieci, wogole uzywacie proszku od poczatku czy platkow mydlanych bo ja nie mam pojecie a sporo prania mam

Widzę,że większość styczniowych maluszków będzie mieć taką samą pościel:-D Ja zamawiam 3 -el w cukierkowe paseczki. A co sądzicie o takim fotelu obok łóżeczka do karmienia.
FOTEL BUJANY WYKOŃCZONY MATERIAŁEM. (761106386) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
Moja niunia będzie miała inną:-pJuż zamówiłam 5-elementową fioletowa w misie, tylko M musi odebrać -się nie mogę doczekać:-D
A nad fotelem też myslę, ale jeszcze takiego nie spotkałam co mi się podoba - mam wspomnienie takiego fotela bujanego z USA, znajomi mieli, ale nie mogę nawet czego podobnego znaleźć - cudownie sie w nim siedziało. No ic o z tego, jak w PL tego nie znalazłam - jak znajdę o co mi chodzi to zdjęcie wstawię - z czystym sercem bym to poleciła wszystkim!

co do pościeli i reszty bajerków łóżkowych to wybrałam ten zestawik i jestem bardzo zadowolona
13ele.pościel HAFTY z moskitierą 90x120 MILPOL (744027310) - Aukcje internetowe Allegro

troszkę kosztował ale myślę że kompletowanie wszystkiego tyle samo by mnie wyniosło :)
co o tym myślicie dziewczyny ?
Tak myślę jeszcze co z drugim kompletem na zmiane i ten różowy mi się podoba z tego linka:-D

Nie jest źle, masz 13 elementów, a pościel śliczna:-) Ja za 5el. dałam 215 a jeszcze dokupuje taka kieszeń do pieluch na łóżeczko, więc będzie więcej - ale najważniejsze, że to co kupujemy nam sie podoba, a dużo kosztuje to chyba wszystko co kupujemy dla dziecka!:cool2:Tak próbowałam podsumowac to kwota niemała mi wychodzi za wyprawkę:eek:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry