reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

Łóżeczka za 100 zł. to bym nie kupiła, bo bym się bała, że się rozpadnie jak mój chłop się o nie oprze:rofl2::-D
ja też mam taką obawę nawet jak dziecko będzie większe żeby od wariacji nie rozwaliło :sorry: mój chce z allegro a ja mówię że musze wymacać nie zależnie od ceny bo i te drogie może być liche wiec najpierw będziemy patrzeć na te co są dostępne w sklepach

obecnie jestem za takimi łóżeczkami(uparłam się na białe)
Pati i Maks Łóżeczka drewniane 120x60 � Łóżeczka dla dzieci Drewex - Łóżeczko Kuba II kolor transparentny biały DREWEX

Pati i Maks Łóżeczka drewniane 120x60 � Łóżeczka dla dzieci Klupś - Łóżeczko Ewelina I kolor Słomka Towary

reklama
A mnie się marzy takie łóżeczko :
Dziecięca Kraina.pl
tylko jeszcze dokręciłabym kółeczka (wiem, że można).
Cena jest powalająca, ale może rodzice złożą się z teściami i kupią.
Mieli kupić wózek, a wózek sami kupiliśmy więc może kupią śliczne łóżeczko?

Może za dużo obrotów na wirowanie i za bardzo wysuszone - wszystko idzie zniszczyć generalnie jak się nie uważa. Ja prasować lubię - strasznie mnie odstresowuje ta czynność - a zresztą i tak każdą pościel prasuje na wilgotno (nie doschniętą leciutko), bo poco sobie życie utrudniać i suche wióry prasować i się męczyć?:sorry:Może koleżanka niech do magla odda to jej wyprasują jak trzeba i będzie do użytku pościel - szkoda żeby leżała - moja mam wszystko magluje i ma prościutkie jak kartka papieru:-D:-):rofl2:
Ja jednak już postanowiłam, że kupię Feretti jeden komplet, bo większość opinii w necie pozytywnych, a w rodzinie kuzynka używa i mówi to co Agbar - że gatunkowo jest super - no i te naturalne wypełnienie mnie przekonuje - nie chce jakiś tam sztucznych produktów dla dzidzi - znalazłam w wawie ciut taniej komplet Feretti za 215 zł. za 5-częsciowy komplet, więc cena do przełknięcia;-)

Cena faktycznie do przelkniecia,ja za komplet z drewexu bez wypelnienia tylko poszwy i ochraniacz zaplacilam 159 zl...a za komplet z dominixu z wypelnieniami (6 czesci) 145 zl....

A mnie się marzy takie łóżeczko :
Dziecięca Kraina.pl
tylko jeszcze dokręciłabym kółeczka (wiem, że można).
Cena jest powalająca, ale może rodzice złożą się z teściami i kupią.
Mieli kupić wózek, a wózek sami kupiliśmy więc może kupią śliczne łóżeczko?
śliczne i drogie jak dla mnie :-D no ale jak by ktoś stawiał i miała bym do wyboru to też bym sobie wybrała takie jakieś cacko ;-)

ja to znowu chce by kółek nie było i się zastanawiam czy w tym jednym co wybrałam się da odkręcić :sorry:

Kółka maja hamulce i według mnie to dobry pomysł, bo np. łatwiej posprzątać pod łóżeczkiem, albo przestawić łóżeczko do innego pokoju (w razie potrzeby).
Poza tym wydaje mi się, że w każdym łóżeczku można odkręcić kółka.

To są praktycznie moje ostatnie zakupy bo muszę jeszcze tylko kupić ręczniczek, kocyki i ochraniacz, no i oczywiście kosmetyki. Po za tym albo wszystko mam już albo dostanę. Więc zaszalałam w necie.

reklama

śliczne:-)

Wiecie co ja tak patrze to chyba ceny poszły w góre:eek:bo jak ja kupowałam 2 lata temu łóżeczko z Drewxu to płaciłam za nie 110 zł i barddzo sobie chwale:tak:mocne stabilne bardzo ładne:-)hehe czsami wkładaliśmy tam dwa maluszki tzn.mojego synka i córeczke koleżanki mój miał to 6 miesięcy a jej 7.5(bo o półtora miesiąca jest starsza od mojego synke)i sobie tam się bawili hehe:rofl2:no i ogólnie nie widze zeby było coś nie tak z nim a teraz mówicie że te za 100 zł sa jakieś niestabilne:confused2:troche się dziwie bo jednak łóżeczka są dla dzieci i na pewno są przebadane(wszsytkie produkty które sa wyprowadzane na rynek tym bardziej dla dzieci są z atestem i ogólnie przebadane jak i np.łóżeczka czy są dość stabilne mocne itp.bo inaczej nie można było tego produktu wystawiac do sprzedaży i to nie ważne czy markowe czy nie powtarzam KAŻDA RZECZ)dlatego i te za 100 zło sa dobre i te za 600 zł.tylko te droższe mają więcej wypasu i ogólnie firmówka ale tak nic pozatym jednak drzewo jest drzewem jedynie można wybierac w gatunkach drzewa(coś o tym wiem bo M stolarz)ale jeśli chodzi o łóżeczka przeważnie jest sosna i każde jest tak samo mocne;-)

Do góry