reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

A ja kupiłam dwa komplety z Drewexu - Miś na chmurce i Lion i są super!
Fakt, że jeszcze nie prałam, ale wykonanie jest bez zarzutu. No i żadną chemią nie śmierdzi.

reklama
Ściągłam z grudniówek ale niech będzie:tak::tak:
w biedronce od pn zapowiada sie fajna promocja na ubranka dzieciece:tak:
39706701.jpg
32355654.jpg
94068274.jpg
96633293.jpg
76247615.jpg

zwróćcie tylko uwage na date pod poszczególnymi ubrankami ..
Co myślicie o tym kombinezoniku? nadał by sie na zime??
Znalazłam jeszcze oferte na przyszły tydzien a w niej fajne rzeczy dla niemowlaczków na 4,99
http://www.biedronka.pl/str/2/i/20.php

Ostatnia edycja:
Te kombinezony by były napewno ok:tak:ale cena? Jaka to promocja:-) Na Allegro dużo fajniejszy za 29,90. Będę miała u siebie to wkleję zdjęcie:tak:

Plis dziewczyny tylko nie kupujcie FERETTI.:wściekła/y: Moja koleżanka dostała w prezencie. Byłam u niej kiedy robiła prasowanie i akurat prasowała tą posciel.Okazało sie ze parowym żelazkiem nie da się tego rozprasować zupełnie . Musiałyśmy zmoczyć , odwirować i prasować na mokro. Ja wyprasowałam jej tylko poszewkę na podusie i trwało to jakieś 40min. Na drugi dzień powiedziała,ze ochraniacz wylądował na dnie szafy bo nic nie dało się z nim zrobić a kołderka jak od psa z budy:no:

Plis dziewczyny tylko nie kupujcie FERETTI.:wściekła/y: Moja koleżanka dostała w prezencie. Byłam u niej kiedy robiła prasowanie i akurat prasowała tą posciel.Okazało sie ze parowym żelazkiem nie da się tego rozprasować zupełnie . Musiałyśmy zmoczyć , odwirować i prasować na mokro. Ja wyprasowałam jej tylko poszewkę na podusie i trwało to jakieś 40min. Na drugi dzień powiedziała,ze ochraniacz wylądował na dnie szafy bo nic nie dało się z nim zrobić a kołderka jak od psa z budy:no:
Może za dużo obrotów na wirowanie i za bardzo wysuszone - wszystko idzie zniszczyć generalnie jak się nie uważa. Ja prasować lubię - strasznie mnie odstresowuje ta czynność - a zresztą i tak każdą pościel prasuje na wilgotno (nie doschniętą leciutko), bo poco sobie życie utrudniać i suche wióry prasować i się męczyć?:sorry:Może koleżanka niech do magla odda to jej wyprasują jak trzeba i będzie do użytku pościel - szkoda żeby leżała - moja mam wszystko magluje i ma prościutkie jak kartka papieru:-D:-):rofl2:
Ja jednak już postanowiłam, że kupię Feretti jeden komplet, bo większość opinii w necie pozytywnych, a w rodzinie kuzynka używa i mówi to co Agbar - że gatunkowo jest super - no i te naturalne wypełnienie mnie przekonuje - nie chce jakiś tam sztucznych produktów dla dzidzi - znalazłam w wawie ciut taniej komplet Feretti za 215 zł. za 5-częsciowy komplet, więc cena do przełknięcia;-)

reklama
Do góry