reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

Emilia011 dobry zakup i super cena. Tez jestem na etapie szukania fotelika i na razie sklaniam sie ku temu
*A* FOTELIK GRACO JUNIOR BABY WYS W24H (756238422) - Aukcje internetowe Allegro albo taki FOTELIK SAMOCHODOWY Z ATESTEM adbor BORÓWKA (755593741) - Aukcje internetowe Allegro

Masakra z tymi zakupami jak sie czlowiek nie zna:zawstydzona/y:
A kupujecie monitor oddechu? Ktos go moze juz uzywal?
na wygląd mi się drugi bardziej podoba ;-)

co do monitora oddechu to raczej zalecany jest dla wcześniaków i dzieci z jakimiś problemami tak to nie ma co przesadzać

\ Po to jest ta baza :-)

Jeśli mam być szczera, noszenie dziecka w foteliku jest bardzo niewygodne, fotelik sam w sobie nie jest lekki. Przypuszczam, że nie będzie to dla Ciebie najwygodniejsze.

Mi znowu zalezało, żeby fotelik własnie wpiąć do stelaża. Zabierasz stelaż na to fotelik z dzieckiem wpinasz i "gitara";-)
oj racja ja nie dawałam rady przenieść córy z auta do domu w foteliku :sorry:

Zamawiała któraś z Was ten zestaw?? Bo chciałabym się skonsultowac z Wami ponieważ mnie zainteresował, a jeszcze nie zamawiałam nic przez Allegro.:sorry::eek:
WYPRAWKA łóżeczko pościel materac GPK 16 el (751173295) - Aukcje internetowe Allegro
sprzedający jest jak dla mnie ok :-D co do zestawu to nie wiem jakie jest to łóżeczko :no: ale wydaje się być wszystko w atrakcyjnej cenie :tak:

reklama
Jak któryś z dziadków się zaoferuje:-) Tak liczę na tych dziadków a jak narazie to teście nawet nie zadzwonią a moja rodzinka uważa że wszystko jak się dzidziuś urodzi a wtedy to mnie mogą.... bo już wszystko będę miała:-D Także najpóżniej w grudniu a najwcześniej jak się kasa jakaś pojawi:tak:

A ja znowu skłaniałabym się ku graco, jakoś nie ufam firmom których nie znam, a firmowe foteliki sa sprawdzane pod każdym względem. Widziałam takie testy i w życiu nie kupiłabym czegoś o czym nic nie wiem. Fotelik nie równy fotelikowi.

No właśnie i cena też jest bardzo atrakcyjna.. Więc chyba nie mam się co zastanawiac. Kiedy zamawiasz??

Świetne łóżeczko i muszę Wam powiedzieć, że jestem zszokowana ceną ... Szkoda, że nie mogę zamówić, bo jakbym mogła to już bym to zrobiła ... :-( Dzisiaj :-p Ale muszę zapłacić cholerny ZUS!! :cool:
Moi rodzice też mówią, że nie ma co się spieszyć... A na teściów to mogę liczyć...Jak na liczydło matematyczne :-D

A ja chcialam sie podzielic wrazeniami z zakupu poscieli.Kupilam dwa komplety jeden z Drewexu i jeden z Dominixu...Albo ja mam pecha albo Drewex robi dobre meble ale poscieli nie potrafia...Jakosc wykonania -masakra...Powloczka na poduszke krzywa,powloczka na koldre zle pozszywana,ochraniacz niby dobrze zrobiony ale i tak o wiele lepiej wygladalo to na zdjeciu...na pewno drugi raz nie skusze sie na produkt tej formy...strach sie bac bo dostane tez karuzelke z ich firmy...jesli jakosc wykonania bedzie taka jak poscieli to juz mi szkoda pieniedzy ,ktore ciocia Okrusia wydala....Za to posciel Dominix-super.Porzadnie zapakowana,porzadnie wykonana i nie smierdzi tak potwornie chemia jak ta z Drewexu...I tansza.

A ja chcialam sie podzielic wrazeniami z zakupu poscieli.Kupilam dwa komplety jeden z Drewexu i jeden z Dominixu...Albo ja mam pecha albo Drewex robi dobre meble ale poscieli nie potrafia...Jakosc wykonania -masakra...Powloczka na poduszke krzywa,powloczka na koldre zle pozszywana,ochraniacz niby dobrze zrobiony ale i tak o wiele lepiej wygladalo to na zdjeciu...na pewno drugi raz nie skusze sie na produkt tej formy...strach sie bac bo dostane tez karuzelke z ich firmy...jesli jakosc wykonania bedzie taka jak poscieli to juz mi szkoda pieniedzy ,ktore ciocia Okrusia wydala....Za to posciel Dominix-super.Porzadnie zapakowana,porzadnie wykonana i nie smierdzi tak potwornie chemia jak ta z Drewexu...I tansza.
O kurcze to fajnie, że piszesz - bo też się chciałam na jednen komplet z Drewexu skusić - no to ciekawe czy tak ci trafiło czy są do d...., a na drugi komplet albo raczej pierwszy myślałam akurat o Feretti. Notabene ma ktoś doświadczenia z tym drugim czyli Feretti, bo mi się wydaje droga, ale mi się ich kołderka i wypełnienie podoba i ochraniacz dlatego jeden komplet chce się skusić, a na zmiane jakis tańszy tak sobie kombinuję...co z tego wyjdzie to jeszcze nie wiem, ale chętnie poczytam, bo ja większość przez allegro musze kupić i tego nie mam jak zobaczyć i dotknąć:-(

reklama
O kurcze to fajnie, że piszesz - bo też się chciałam na jednen komplet z Drewexu skusić - no to ciekawe czy tak ci trafiło czy są do d...., a na drugi komplet albo raczej pierwszy myślałam akurat o Feretti. Notabene ma ktoś doświadczenia z tym drugim czyli Feretti, bo mi się wydaje droga, ale mi się ich kołderka i wypełnienie podoba i ochraniacz dlatego jeden komplet chce się skusić, a na zmiane jakis tańszy tak sobie kombinuję...co z tego wyjdzie to jeszcze nie wiem, ale chętnie poczytam, bo ja większość przez allegro musze kupić i tego nie mam jak zobaczyć i dotknąć:-(

Mam taki komplet jeden,dostalam wiec nie wiem ile kosztowal,wiem jedynie ze sa drogie...Ale mysle ze warte swojej ceny.Ten ktory dostalam jest super.Wykonanie bardzo dokladne,fajna faktura materialu,po wypraniu i wyprasowaniu nie zmienil barw ani rozmiarow;-)A te z drewexu to sie boje do pralki wlozyc....

Do góry