A
Asiowo
Gość
u nas Jonson uczulał niestety i tak szukałam czegos co nam spasuje i jakosciowo i cenowo i o dziwo spasowały nam kosmetyki z rosmana, baby dream
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moim zdaniem im mniej kosmetyków tym lepiej. Nie wolno skóry przyzwyczajać już od pierwszych dni. Kosmetyków powinno sie używać tylko wtedy, kiedy to konieczne. Na pewno nie kupuj od razu całych serii, bo nie wiesz jak dziecko zareaguję na produkt i może się okazać, ze wszystko wyladuje w koszu. Mój syn miał straszne problemy skórne i chodziłam z nim po najlepszych specjalistach i wszyscy mówili to samo co za dużo to nie zdrowo. Do mycia topializa, najłagodniejszy srodek na rynku, do tego jeden krem, u mnie sprawdziła się ziajka, jeden z filtrem i tyle. Ja nie używałam oliwki, dermatolodzy, do których chodziłam, odradzali równiez kosmetyki firmy johnson.A jakiej firmy kosmetyki dla dzidzi dziewczyny polecacie?, ja właśnie wyczytałam że najlepszą w europie firmą, jest niemiecka firma bubchen, która produkuje kosmetyki dla dziecka od pierwszych dni życia. Bubchen zestaw kosmetyków dla noworodka (673781428) - Aukcje internetowe Allegro
Na początek Oilatum do kąpieli a do pupci lanolina z euceryną, robiona w aptece. I to wszystko, żadnych oliwek, zasypek itp. Teraz do kąpieli różne firmy, Nivea, Johnsons, Hipp, oraz krem z filtrem 50 z Klorane na spacery i nic poza tym, skórę synek ma super.A jakiej firmy kosmetyki dla dzidzi dziewczyny polecacie?, ja właśnie wyczytałam że najlepszą w europie firmą, jest niemiecka firma bubchen, która produkuje kosmetyki dla dziecka od pierwszych dni życia. Bubchen zestaw kosmetyków dla noworodka (673781428) - Aukcje internetowe Allegro
Na początek Oilatum do kąpieli a do pupci lanolina z euceryną, robiona w aptece. I to wszystko, żadnych oliwek, zasypek itp. Teraz do kąpieli różne firmy, Nivea, Johnsons, Hipp, oraz krem z filtrem 50 z Klorane na spacery i nic poza tym, skórę synek ma super.
Ja podzielam zdanie ivi tez nie wiem jak sobie z tym wszystkim dam rade, po trzydziestym zabieram sie za kompletowanie:-) Pozdrawiam
przyjemne to napewno jest, :-)ale najpierw trzeba wiedzieć jak się do tego zabrać. ja nie mam zielonego pojęciaivito tylko wyglada tak strasznie, a wbrew pozorom to bardzo przyjemna i łatwa "robótka"