reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczepionki

nat, pewnie jakbym dzwoniła dzisiaj to bym miała podobny termin :tak: My się umawialiśmy jakoś na koniec września albo na początku października, nie pamiętam dokładnie.

reklama
my będziemy szczepić pod koniec przyszłego tyg na pneumokoki i meningokoki, tak dziś stwierdziła lekarka.
A tą odra/różyczka/świnka postaram się odwlec trochę w czasie

No to niele z tymi terminami. To ja jak zapisywałam to powiedzialam, że byśmy chcieli jakoś na za 2 tyg. bo mały chory był jak go zapisywaliśmy i nie było problemu. Także szczęście miałam.

Roxannka załamana jestem tymi terminami, bo jak nieszczęśliwie Pudzianek będzie wtedy przeziębiony to co, na koniec lutego będziemy dopiero szczepić? :eek:

Oj, to u nas dobrze z tymi terminami- wystarczy dzień wczesniej powiedziec,zeby przygotowali karte dziecka...a ostatnie 2 razy w ogóle zapomniałam o tym zgłoszeniu i tez bez problemu lekarz nas przyjął- co prawda nie szczepiłam,ale u nas to prosto z gabinetu lekarskiego się idzie do punktu szczepień,na bieżąco wszystko idzie.

Może u nas tak łatwo,bo większośc lekarzy u nas (przychodnia jest maleńka) to pediatrzy?Kiedyś czytałam z nudów tablice informacyjną i jest 5ciu pediatrów + 1 internista:-D.Poza tym punkt pobrań krwi i punkt szczepień i już.

reklama
Do góry