reklama
Roxannka
Pracująca mama!
nice, no idealnie go "zważyłaś" ;-) no i wogóle mu przypadłaś do gustu Zaszczepili go na świnke/odre/różyczke - priorixem w rączke
kania, ale Oliwka wyższa więc kg może mieć więcej a nie tam klocuszek, no i starsza jest jednak a u was jak sytuacja ze szczepieniami ?
nat, zapisaliśmy się na sierpień
kania, ale Oliwka wyższa więc kg może mieć więcej a nie tam klocuszek, no i starsza jest jednak a u was jak sytuacja ze szczepieniami ?
nat, zapisaliśmy się na sierpień
Kania78
...
Roxannka stanęło na o.ś.r. bo non stop jest coś, jak nie katar (zielony), to wirus, angina i tak w kółko. U Nas o tyle dobrze, że zapisywać się nie trzeba wcześniej tylko dzwonię i przychodzę. Jak po antybiotyku musi mieć przerwę 2 tyg do szczepienia to zaraz coś innego łapie.
Ostatnia edycja:
makuc
Fanka BB :)
a HAPPY chyba już na poboczne nie zagląda, bo dalej wieści o szczepieniach Amelkowych niet :-(
ROXI cieszę się, że szczepienie przebiegło ok, mam nadzieję, że żadnych poszczepiennych "atrakcji" mieć nie będziecie no i widzę, że wagę/ wzrost Ptyś ma idealną/y :-):-):-)
ROXI cieszę się, że szczepienie przebiegło ok, mam nadzieję, że żadnych poszczepiennych "atrakcji" mieć nie będziecie no i widzę, że wagę/ wzrost Ptyś ma idealną/y :-):-):-)
nice-girl
Fanka BB :)
ROXI - i jak Patryk po szczepieniu? Nie ma żadnych skutków ubocznych?
My nadal nie szczepiliśmy na świnkę/różyczkę/odrę i na tę ostatnią dawkę dtp/hib/polio. Sama nie wiem co z tym zrobić. Muszę pogadać z alergologiem co o tym myśli.
My nadal nie szczepiliśmy na świnkę/różyczkę/odrę i na tę ostatnią dawkę dtp/hib/polio. Sama nie wiem co z tym zrobić. Muszę pogadać z alergologiem co o tym myśli.
Roxannka
Pracująca mama!
kania, stanęło o/ś/r czyli jeszcze jej nie mieliście ? Znam ten ból z ciągłym chorowaniem i brakiem przerw na szczepienia chociaż (odpukać) nie pamiętam kiedy ostatnio podawaliśmy Patrykowi antybiotyk, chyba w zime jeszcze i chciałabym żeby tak zostało, czego i Wam życze!
nice, narazie cisza, żadnych objawów ani dolegliwości mam nadzieje, że nic się już nie wydarzy
Nam żadne testy na alergie nie wyszły więc narazie nie robimy kolejnych.
nice, narazie cisza, żadnych objawów ani dolegliwości mam nadzieje, że nic się już nie wydarzy
Nam żadne testy na alergie nie wyszły więc narazie nie robimy kolejnych.
reklama
Podziel się: