outofthebox
Fanka BB :)
Słuchajcie jeśli chodzi o ton wypowiadania się… ja próbowałam delikatnie. Podrzucałam linki, tłumaczyłam, raz wysłałam milej pani zdjęcie swojego dyplomu ukończenia studiów medycznych Teraz nie mam zamiaru nikogo przekonywać, nic udowadniać, dosłownie są badania na to, ze nie da się zmienić zdania drugiej osoby argumentami. Szczególnie, jeśli druga osoba kieruje sie tylko swoimi emocjami, tu strachem. Da sie tylko straszyć, to na ludzi działa. Moj JEDYNY cel, to wytykanie braku logiki w kłamstwach terrorystów, przez których nie zaszczepia sie inne osoby, już żyjące w obawie spowodowanej przez media i „sąsiadki”. Przez takie osoby moja matka, jako jedyna osoba w rodzinie, nie zaszczepiła sie nigdy, bo nie chciała słuchać nikogo poza swoim guru z internetu. Efektem jest to, ze wylądowała pod tlenem, a wcześniej zaraziła swoich rodziców - starszych ludzi z milionem chorób współistniejących, którzy wcześniej izolowali sie ponad rok i nie widziałam ich na żywo do dziś, jakims cudem wyszli z tego cało. Róbcie sobie co uważacie, to koniec koncow jest wybor pomiędzy strachem przed szczepieniem, a strachem przed chorobą, która pozbawiła znajomych, rodziców lub dziadków niektórych z nas. Nie wspominam już nawet o jakiejś solidarności i wspólnej walce o normalne życie w pandemii, bo solidarność w tym kraju to trochę żart.
Macie mase danych i na temat i szczepień i konsekwencji zachorowania dla Was i Waszych bliskich, nie da się dalej dyskutować, bo inaczej dyskutujemy tylko o emocjach podsycanych strachem.
Macie mase danych i na temat i szczepień i konsekwencji zachorowania dla Was i Waszych bliskich, nie da się dalej dyskutować, bo inaczej dyskutujemy tylko o emocjach podsycanych strachem.