- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Rozwiązanie
Dziewczyny założenie tego tematu z góry było skazane na porażkę, bo to chyba najbardziej kontrowersyjny temat wśród rodziców. Poza tym obawiam się ze mimo wszystko dyskutujecie nie ma temat.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
Ale ja pisze jak coś mi się nie podoba do konkretnego postu a kilka dziewczyn stalkuje każdy mój post i hejtuje nawet jak zadam jakieś pytanie albo wypowiadam się w innym temacie xDBo sama hejtujesz innych. Zmień swoje nastawienie to i inni to zrobią.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ewciiik
Fanka BB :)
Ale ja pisze jak coś mi się nie podoba do konkretnego postu a kilka dziewczyn stalkuje każdy mój post i hejtuje nawet jak zadam jakieś pytanie albo wypowiadam się w innym temacie xD
Właśnie, zawsze jakieś ale. Sama sobie na to zasłużyłaś wiec nie dziw sie innym.
Ale mi jest wszystko jedno tylko to mega śmieszne ze ktoś traci swój cenny czas który może poświęcić rodzinie lub na własny rozwój na to żeby pod moimi postami pisać jakieś hejty nie na temat xDWłaśnie, zawsze jakieś ale. Sama sobie na to zasłużyłaś wiec nie dziw sie innym.
michasia30
Maruda.. w sumie teraz to Ty go tracisz
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
You made my day ! [emoji122][emoji122][emoji122][emoji122]
[emoji1283][emoji654]️[emoji654]️[emoji654]️[emoji776]1.01.2018[emoji776][emoji1286]
[emoji593]Gabriel
marta18691
Lepiej szczepić....potem ludzie mają pretensje że jak dziecko zachoruje na poważną chorobę bo nie szczepią ile o tym w telewizji gadaja
Nope, odpowiedzi to nie hejty bez celu wiec Twoja wypowiedź jest bez sensuMaruda.. w sumie teraz to Ty go tracisz
ewciiik
Nope, odpowiedzi to nie hejty bez celu wiec Twoja wypowiedź jest bez sensu
Szkoda ze w temacie nie odpowiadasz. Jedna z dziewczyn zadała Ci pytanie, ale Ciebie oczywiście przepychanki słowne bardziej interesują.
reklama
Ale dlaczego do mnie tylko to napisałaś? Inne dziewczyny hejtujac mnie już się słownie nie przepychaja tylko ja jedna kiedy im odpowiadam? nie widzę u ciebie obiektywizmuSzkoda ze w temacie nie odpowiadasz. Jedna z dziewczyn zadała Ci pytanie, ale Ciebie oczywiście przepychanki słowne bardziej interesują.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.