reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczepienia

reklama
Znalazłam w Siemianowicach przychodnię w której firma farmaceutyczna produkująca te szczepionki prowadzi swój program szczepień noworodków.Wszystkie szczepienia mam za darmo ! Może u Was też gdzieś jest prowadzona taka akcja , popytajcie :-)

Adasiu jak za darmo? tzn dziecko jest zaszczepione na te wszystkie choroby które powinno ? i tą 6 w 1 czy jak? Ile razy Twój Igorek był kłóty? i jak sobie to mozna załatwić?trzeba sie zapisać?

A ja się wciąż waham czy szczepić tą szczepionką skojarzoną 5 w 1 lub 6 w 1. Boję sie jakiś odczynów op tym i czy to na pewno jest dobre. Chyba jednak zaszczepię tradycyjnie +osobno HIB. Zobaczę jeszzce co powie doktórka...

dziewczyny chciałabym spytac czy wasze dzeci maja znak po szczepieniu gruźlicy na lewym ramieniu? Moja Nela kończy jutro 4 tyg i nic nie ma, czy to znaczy ze szczepienie sie nie przyjeło?

Cleo mojemu Wojtkowi odczyn pojawił się dopiero po 4 tyg.i jest do dziś.

Adasiu daj namiary na te przychodnię może i my się załapiemy?;-)

Adasiu czekamy na wieści o tej przychodni.

Kurczę ja też nie zauważyłam na ramionku małej jakiegoś znaku :baffled: a co jak się nie przyjęła?trzeba ją powtórzyć??

Bombelka nadal brak :( jak skończy 6 tyg to jedziemy na szczepienie więc zobaczymy co wtedy zawyrokuje lekarz

Mycho jak nie ma odczynu to sie nie przyjeło i wtedy sie powtarza i o ile się nie mylę w przedramie wtedy.

reklama
Podaję telefon do poradni w Siemianowicach śl.- Michałkowicach(dzielnica Siemianowic) 32/735-63-67 PORADNIA D ul.Kościelna
Podobno bardzo dużo chętnych i nie wiadomo czy wszystkie dzieci zapisane przyjmą, Igor jeszcze nie był szczepiony jeszcze ma czas a ponadto narazie nie ma tych szczepionek i czekam.Zresztą zadzwońcie i popytajcie

Do góry