Mama Stacha
&Franka&Janka
Dziewczyny, które już szczepiły maluszki, możecie napisać jakie to były szczepionki (czy skojarzona, nazwa, producent). Będę wdzięczna.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale Hanię zaszczepiliśmy i do dziś jedynie 2 razy miała zapalenie oskrzeli
Dziwczynki napiszcie mi po ile kupujecie
Infanrix Hexa, Prevenar i Rotarix u siebie???
Cherie a skad Ty jestes? i gdzie ta szzepionka u Ciebie taka tania?
agaa pneumokoki nie wywoluja zapalenia oskrzeli, zapalenie oskrzeli w glownej mierze wywoluja wirusy, w kazdym razie nie Streptococcus pneumoniae czyli pneumokoki, wiec to ze zaszczepilas Hanie na pneumokoki a ona miala 2 razy zapalenie oskrzeli nie jest wynikiem tego ze szczepionka jest zła, nie dziala itp
no tak sie zastanawialam w jakim sensie to napisalas ale pomyslalam sobie ze chy ba twja Hania jest jeszcze malutka to 2 razy wydalo mi sie sporoChodziło mi o to że jest wg mnie tak dobra że Hania miała TYLKO zap. oskrzeli a np uszu ani razu ( co jest ponoć częste u dzieci ):-);-)
no i jestem troche w kropce ... zakladalam teraz szczepic dziecko na rotawirusy a nasza pani doktor mowi ze wazniejsze sa pneumokoki ... i znowu nie wiem co zrobic ...