reklama
krupka
Entuzjast(k)a
składem i jakością tez, ponoc lepiej przebadane, alr mnie i tak nie przekonują, no bo jak mozna jednoczesnie tyle wirusów wszczepiac? brrr..
mi pediatra mówila, ze jak juz szczepic to lepiej tymi 5w1 (nie 6w1, bo wtedy zamiast zalecanych 3 dawek WZW daje się 5 dawek), poza tym jak szczepic na WZW, to nie tą w szpitalu, tylko energix
mi pediatra mówila, ze jak juz szczepic to lepiej tymi 5w1 (nie 6w1, bo wtedy zamiast zalecanych 3 dawek WZW daje się 5 dawek), poza tym jak szczepic na WZW, to nie tą w szpitalu, tylko energix
Ostatnia edycja:
Kasia_ZG
Fanka BB :)
Krupka dziękuję za poradę , po raz kolejny nie zawiodłaś ;-)
Cholender ciężka sprawa z tym szczepieniem, im więcej czytam tym więcej wątpliwości ;-)
Położna z którą rodziłam była ostatnio na szkoleniu dot. szczepień i jestem ciekawa co mi powie.
Jak się tylko z nią spotkam podzielę się z Wami swoja nabytą wiedzą.
Cholender ciężka sprawa z tym szczepieniem, im więcej czytam tym więcej wątpliwości ;-)
Położna z którą rodziłam była ostatnio na szkoleniu dot. szczepień i jestem ciekawa co mi powie.
Jak się tylko z nią spotkam podzielę się z Wami swoja nabytą wiedzą.
ewelina26k
ja rozmawiałam w piątek z pediatrą- zoną mojego kolegi z pracy i jednocześnie mama dziecka chorego na autyzm i powiedziała, ze szczepionki za to nie odpowiadają, ze mamy dzieci chorych na autyzm które więcej wiedzą na temat tej choroby nie oskarżają o to szczepionek, na początku jak dowiadują się o chorobie owszem ale potem jak już są specjalistkami w tej dziedzinie to wiedzą, ze to nie od szczepionek. Mówiła, zebym poczytałam sobie wypowiedzi mam na specjalistycznych stronach, stronach fundacji itp a przekonam się, ze jest tak jak mówi:-)
krupka
Entuzjast(k)a
no to mamy dzieci autystycznych na bb mają pewnie małą wiedzę na temat choroby swoich dzieci, co?
poza tym z czego to wynika? Powiedziała Ci moze skad taki wzrost zachorowań na tą chorobę w ciagu ostatnich 20-30 lat?? Ciekawa jestem jej opinii.
poza tym z czego to wynika? Powiedziała Ci moze skad taki wzrost zachorowań na tą chorobę w ciagu ostatnich 20-30 lat?? Ciekawa jestem jej opinii.
ewelina26k
wiesz, ja wolę słuchać w tej kwestii lekarza, tym bardziej takiego który nie namawia mnie do szczepień bo koncerny farmaceutyczne itd bo to znajoma (a pozatym w temacie autyzmu tez jest obeznana) niż podejmując decyzję na temat szczepień sugerować się forum.....może mamy z bb jak dłużej poznają chorobę tez dojdą do wniosku że to nie szczepionki....kazda zrobi jak bedzie chciała, ja szczepię
Radzę dziewczyną też poszukac zaufanego lekarza który wypowie się na temat szczepionek niz właśnie podejmować taką poważną decyzję na temat wpisów w internecie.- takie jest moje zdanie;-)
Radzę dziewczyną też poszukac zaufanego lekarza który wypowie się na temat szczepionek niz właśnie podejmować taką poważną decyzję na temat wpisów w internecie.- takie jest moje zdanie;-)
Ostatnia edycja:
krupka
Entuzjast(k)a
lekarz pediatra na temat autyzmu wie pewnie tyle samo, co te mamy chorych dzieci - poczytaj choc jedną historię i wtedy wyciągnij wnioski, czy cos wiedzą, czy nie...
Nie twierdzę, ze kazdy przypadek to wina szczepionki, ale mówienie, ze zaden nie ma z tym zwiazku jest niepowazne - tym bardziej w ustach lekarza! (musialby przeprowadzic szereg badań, aby to wiedziec...
Nie twierdzę, ze kazdy przypadek to wina szczepionki, ale mówienie, ze zaden nie ma z tym zwiazku jest niepowazne - tym bardziej w ustach lekarza! (musialby przeprowadzic szereg badań, aby to wiedziec...
ewelina26k
ale ten lekarz pediatra ma 19 letniego syna chorego na autyzm...
reklama
Podziel się: