reklama
frez.ja1987
Fanka BB :)
Też się nad tym zastanawiam, czy nie poniosą poważnych konsekwencji.Tylko czekać aż proszczepionkowcy zakażą im wykonywać praktyki lekarskiej.
KochamGrejpfruty
Aktywna w BB
O Hałacie pisali wczoraj na wp. Link do: Twierdzą, że szczepionki to "eksperymentalna terapia genowa". Sprawdziliśmy, kim są eksperci antyszczepionkowców
Tacy ludzie wypłynęli dzięki pandemii. Po jednych pieniądzach z Ziębą.
jasani
A nie możesz popatrzeć na to z drugiej strony? Że pandemia i szczepionki to góra pieniędzy? Dlaczego jak pojawi się jakiś głos sprzeciwu to od razu jest piętnowany?O Hałacie pisali wczoraj na wp. Link do: Twierdzą, że szczepionki to "eksperymentalna terapia genowa". Sprawdziliśmy, kim są eksperci antyszczepionkowców
frez.ja1987
Bardzo możliwe, że masz rację. Jednak mnie zastanawia fakt, że informacje i "liczby" oparte są na faktycznych danych pochodzących z oficjalnych źródeł. Więc nie jest to czyjeś subiektywne podejście do tematu wyssane z palca.O Hałacie pisali wczoraj na wp. Link do: Twierdzą, że szczepionki to "eksperymentalna terapia genowa". Sprawdziliśmy, kim są eksperci antyszczepionkowców
Poza tym, zastanawiający jest dla mnie fakt, że ze strony izby lekarskiej czy ministerstwa zdrowia nikt tych słów nie prostuje. A wzywa się tych lekarzy na przesłuchania.
KochamGrejpfruty
Aktywna w BB
Ja patrzę na to z tej strony że wśród Żydów średnie IQ to 115, połowa populacji jest ponadprzeciętnie inteligentna podczas gdy u nas tylko 15%. Czy muszę wspominać że u nich nie ma ruchów antyszczepionkowych? Zaszczepić się dali pierwsi i prawie wszyscy. Gdyby istniał światowy spisek to Żydów szczepiono by ostatnich a właściwie nie szczepiono bo coś tam coś tam genetyka sami wiecie rozumiecie nie da się.
jakdotegodoszloniewiem
Przecież każdy na tym zarabia. Ludzie głoszący teorie antyszczepionkowe również zarabiają kasę na zbiórkach, leczeniu amantadyną.A nie możesz popatrzeć na to z drugiej strony? Że pandemia i szczepionki to góra pieniędzy? Dlaczego jak pojawi się jakiś głos sprzeciwu to od razu jest piętnowany?
I to niemałe pieniądze.
G
gość _199
Gość
No właśnie, bo to jeden wielki biznes.Przecież każdy na tym zarabia. Ludzie głoszący teorie antyszczepionkowe również zarabiają kasę na zbiórkach, leczeniu amantadyną.
I to niemałe pieniądze.
jasani
Więc co złego w tym widzisz?Przecież każdy na tym zarabia. Ludzie głoszący teorie antyszczepionkowe również zarabiają kasę na zbiórkach, leczeniu amantadyną.
I to niemałe pieniądze.
reklama
B
BBP
Gość
Tak. Jednak tylko lobby antyszczepionkowe robi kasę „z niczego”.No właśnie, bo to jeden wielki biznes.
Podziel się: