reklama
u nas krostki 'goją się' i tylko jedna nowe więc jest ok
moon super, że gorączka odpuściła, oby i marudzenie przeszło Majeczce, a przede wszystkim, aby Tobie i Maja 'odpuściła', pocieszając Cię - u nas trochę lepiej co do fazy na mamę, choć i tak czasami potrafi dać pokaz płaczu pt 'tata ją zabiera i chce się pobawic'... pocieszyłam?
silva trzymam kciuki za Szymka i bezobjawowe przechodzenie dni po szczepieniu
a tą herbatkę to podajecie jak coś się dzieje czy codziennie, profilaktycznie???
moon super, że gorączka odpuściła, oby i marudzenie przeszło Majeczce, a przede wszystkim, aby Tobie i Maja 'odpuściła', pocieszając Cię - u nas trochę lepiej co do fazy na mamę, choć i tak czasami potrafi dać pokaz płaczu pt 'tata ją zabiera i chce się pobawic'... pocieszyłam?
silva trzymam kciuki za Szymka i bezobjawowe przechodzenie dni po szczepieniu
a tą herbatkę to podajecie jak coś się dzieje czy codziennie, profilaktycznie???
Ostatnia edycja:
martadelko dzięki za pocieszenie, dziś mnie doprowadziła do takiego stanu, że miałam ochotę skoczyć na główkę przez okno...czytam właśnie Język dwulatka Tracy Hogg i jest tam napisane jak sobie radzić w sytuacji "mamo, wracaj" i wybuchów płaczu i złości w miejscach publicznych - ostatnio nam dała pokaz z Ikei. Będziemy stosować od jutra definitywnie.
Herbatkę chcę zamiast soków rozcieńczanych wodą podawać
Herbatkę chcę zamiast soków rozcieńczanych wodą podawać
moon rozumiem:-( ja ostatnio wychodząc z pokoju, powiedziałam 'idę skoczyć z balkonu', po czym poszłam na balkon i ... zapaliłam mina mojego M bezcenna o T.Hogg mam, dobrze, że mi przypomniałaś trzymaj się!!!
Ostatnia edycja:
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Mrsmoon - to już "Język dwulatka" i opisane tam zachowania ?
tutaj możecie pobrać Język Dwulatka by Tracy Hogg za 2 zł
Tracy Hogg Jezyk dwulatka.pdf - Dziecko,wychowanie - BeataBea - Chomikuj.pl
Tracy Hogg Jezyk dwulatka.pdf - Dziecko,wychowanie - BeataBea - Chomikuj.pl
reklama
Podziel się: