kasiawilde
Fanka BB :)
dzięki kobitki! ja chyba na nic dodatkowego na razie nie będę szczepić, Kubi nie idzie do żłobka i nie zapowiada się, żeby to szybko nastąpiło... my jak dotąd 3 razy Hexa, teraz poczekam jakieś 2-3 tygodnie (mały kończy antyb) i zaszczepię priorixem... a jeszcze chciałam spytać czy dużo z Was nie szczepiło przeciw rota?
z ciekawostek, mój bratanek też jest na antybiotyku i jeden z pediatrów w naszej przychodni powiedział do bratowej, że już dzień po skończeniu antybiotyku można szczepić, normalnie bez komentarza!!!
Doggi kurcze ja chyba jakoś nie byłam wtedy aktywna na forum, co się u Was działo po pneumokokach? jeśli oczywiście mogę spytać i to nie zbyt bolesne wspomnienia?
moon jak tam dziś? gorączka spadła?
z ciekawostek, mój bratanek też jest na antybiotyku i jeden z pediatrów w naszej przychodni powiedział do bratowej, że już dzień po skończeniu antybiotyku można szczepić, normalnie bez komentarza!!!
Doggi kurcze ja chyba jakoś nie byłam wtedy aktywna na forum, co się u Was działo po pneumokokach? jeśli oczywiście mogę spytać i to nie zbyt bolesne wspomnienia?
moon jak tam dziś? gorączka spadła?