reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

szczepienia i badania kontrolne

reklama
a mi pielęgniarka zasugerowała ostatnio żeby zaszczepić oprócz hexą od razu i o-ś-r:szok:9 syfów w organizm dziecka na raz!!!!:wściekła/y: później powiedziała, że ze 2 tyg można zaczekać. Zapisałam Maję na za miesiąc

przykro ze wasze pociechy (niektóre) ta zle znosza szczepienia - buziaki dla wszystkich cierpiacych

My teraz nawet nie wiem kiedy bedziemy sie szczepic bo wszystko do 13 m. planowo zakonczone.

aż mną coś trzęsie jak czytam o szczepieniu gorączkujących dzieciaczków, a już pomysł, o którym wspomniałaś moon rozwalił mnie na łopatki! a co tam, oni sobie odhaczą, a to my ryzykujemy zdrowie naszych dzieci przez debilne 'rady' służby zdrowia, bez komentarza po prostu... dla mnie to mnie mogą po sądach ciągać jak chcą, dopóki mały nie będzie 100% zdrowy nie zaszczepię, chociaż wezwania z wielkim 'PILNE!!!' przychodzą :p

a właśnie dziewczyny ile poczekać po zakończeniu antybiotyku?

u nas nadal poszczepienne echa - poniedziałek-środa był tylko stan podgorączkowy, dodatkowo problemy ze snem, dzisiaj 39 stopni (ale właśnie zeszło do 37 po nurofenie ufff) i maruda straszna był bidul mój:/ no i zero apetytu. jutro muszę mu oddać mocz do analizy, lekarka kazała, gdyby temperatura się utrzymywała, tak na wszelki wielki...

reklama
Hej dziewczyny wpadam tylko tu bo zwariuję zaraz z nerwów.Wczoraj mój D był z Gracjaną na szczepieniu a dzisiaj już pierwsza reakcja poszczepienna-wysypka na buzi i powolutku na ciele.Możliwe ,że tak szybko??Oprócz tego Gracja świetnie się czuła wczoraj cały dzień i dzisiaj też.Radosna i rozbrykana tylko ta wysypka okropna.Powiedzcie czy u którejś z Was odczyny pojawiły się tak wcześnie czy to powód do niepokoju.Kurde zwariuję zaraz...Jeszcze niepotrzebnie zaczęłam czytać na necie i mam stresa niesamowitego!

Do góry