reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

reklama
kingusia - śliczna kolnelka--------- a pogoda w sz-nie.....hmmmmm bywalo ładniej------- bynajmniej ja jeszcze nie nacieszylam się ciepłem...
czarodziejko- dziękuje za mile slowa:zawstydzona/y: z córą nie sciemniam--- mam 11latkę w domku a sama juz skończyłam 34 lata.......szymuś tez superancki i juz nie pamiętam kiedy mati był taki...........
a mati dzis: ze on chce do przedszkola------- znczy tam gdzie wczoraj był:-D

my juz po zakupkach i czekamy na kwalifikacje F1:happy:

milego weekendu

witam

Kingusia mala śliczna rosnie ci dziewczyna jak na drożdżach

Hana gratulacje kochana widze ze ciocia zostałaś nie dawno no super gratulacje dla siostry
a ja czekam na meza dzis przyjezdza i sie doczekac nie moge hihihihi stęskniłam sie za nim

moj maly kawaler skonczyl 13 miesiecy i poki co sam nie chodzi chodzi przy wszystkim czym sie da ale boji sie sam postawic pierwsze kroczki

ASIA doczekasz się jeszcze chodzenia- i nie będziesz nadążac :))
wróciliśmy ze spaceru i jakoś zimno sie zrobiło--brrrryyyyyyyyyyy

Kingusia śliczną masz córeczke , jak sie patrzy na takie cudeńka to aż się drugiego dzidziula zachciewa :)
Asia ale masz fajnie ja jeszcze na mojego musze poczekac do 21 maja :( jak przyjedzie to malego chyba nie pozna po tych 7 tygodniach :(

a u mnie to tyle , że od paru dni żyje w strasznym stresie :( we wtorek mam obronę pracy mgr i już się boję ;( trzymajcie kciuki aby wszystko gładko poszło :)

hej:0
dzis byłam z damianem na arkonskiej w tej poradni(cytomegalia) i kurka ponad 2miesiace czekałam tylko na to aby go zbadała i pobrali krew,wyniki pod koniec maja i wtedy sie dowiem czy cos z tym robimy czy nie.lekarka stwierdziła,ze ja musze miec ta cytomegalie i powiedz abym wziela skierowanie i tez zrobia badanie kubie bo on tez to moze miec.byla tez tam studenka to zamiast pierw badac damiana to sobie Kube ogladaly(bo ojej azs to musza popatrzec sobie) normalnie szok. przy pobieraniu damian tylko krzyczał "nie kuj kuj".płakał bidulek teraz sp[i z tego wszystkiego.wogole to tez na poczekalnie spedzilismy prawie 2 godz bo lekarki nie było:9 masakra dzieciaki fioła dostawały.

reklama
ewon ja podobne scenariusze przerabiam co miesiąc:wściekła/y: to co się dzieje to jakaś paranoja. My w piątek jedziemy na Unię na wyniki, pewnie znowu będziemy czekać ponad godzinę w kolejce, bo nikt nie przepuści dziecka bez leków i na czczo, bo po co? Chociaż teraz już nie będę taka głupia i dam małemu chociaż wody, bo ostatnim razem tak długo czekaliśmy i mały się denerwował, że później ciężko mu było krew pobrać.

Do góry