reklama
R
rouż
Gość
Jakos ostatnio tu nie zagladalam, w dodatku moj maz byl teraz 3 dni w domu, wiec zajal kompa.
Mama_ola witaj na Szczeciniankach
Aniula26 gratuluje mgr ))
A do mnie jutro zjezdzaja na weekend tesciowie...dzis sie dowiedzialam. Ale bedzie ok
Pozdrawiam Was wszystkie
Mama_ola witaj na Szczeciniankach
Aniula26 gratuluje mgr ))
A do mnie jutro zjezdzaja na weekend tesciowie...dzis sie dowiedzialam. Ale bedzie ok
Pozdrawiam Was wszystkie
to jeszcze tu nim uderze do wyrka
aniulla - GRATULUJE BARDZO PANI MAGISTER INŻYNIER--- a za pracką kiedy zaczynasz się rozglądać?
cześć OlA ) - JA ROWNIEŻ MOGĘ POLECIĆ TOBIE LEKARZY Z UNII - ja bylam u świderskiego---- ale skoro mialaś już dokladne u węgrzynowskiego - to nie ma się czym martwić........... a w ogóle to mi na usg w 23tc tez powiedzial doktorek ze coś go serduszko niepokoi---pozniej ze wszystko okej ale zeby sprawdzić i polecil własnie węgrzynowskiego---------- ale sobie koledzy pomagają nabijać kasiorkę
reszte pozdrawiam
aniulla - GRATULUJE BARDZO PANI MAGISTER INŻYNIER--- a za pracką kiedy zaczynasz się rozglądać?
cześć OlA ) - JA ROWNIEŻ MOGĘ POLECIĆ TOBIE LEKARZY Z UNII - ja bylam u świderskiego---- ale skoro mialaś już dokladne u węgrzynowskiego - to nie ma się czym martwić........... a w ogóle to mi na usg w 23tc tez powiedzial doktorek ze coś go serduszko niepokoi---pozniej ze wszystko okej ale zeby sprawdzić i polecil własnie węgrzynowskiego---------- ale sobie koledzy pomagają nabijać kasiorkę
reszte pozdrawiam
Dzięki dziewczyny za taki odzew na moje pytanie! :-) Usg na Unii lub. już nie ma, przenieśli do Polic. Jutro będę dzwonić i zobaczę jakie terminy. Sprzęt tam na pewno mają dobry, bo u Węgrzynowskiego też robiłam usg w Policach.
Dobrej nocy wszystkim Mamusiom i ich Skarbom
Dobrej nocy wszystkim Mamusiom i ich Skarbom
R
rouż
Gość
Hana...ja dopiero teraz dojrzalam ze zostalas juz ciocia!!! Gratuluje!!! Choc z poslizgiem
Mama_ola, zagladaj tu czesciej i napisz nam w ktorej czesci Szczecina mieszkasz
Ja zmykam spac, bo Alan pewnie znowu co godzinka sie bedzie budzil...a jak sie urodzil to zapowiadalo sie tak pieknie...chodzi mi o przespane nocki rzecz jasna ale mimo wszystko kocham nad zycie tych moich urwisow )
Mama_ola, zagladaj tu czesciej i napisz nam w ktorej czesci Szczecina mieszkasz
Ja zmykam spac, bo Alan pewnie znowu co godzinka sie bedzie budzil...a jak sie urodzil to zapowiadalo sie tak pieknie...chodzi mi o przespane nocki rzecz jasna ale mimo wszystko kocham nad zycie tych moich urwisow )
czarodziejka87
Fanka BB :)
Każda ma inne doswiadczenie z lekarzami. Ja np.dr Engel nie polecam. Leżałam na patologii , na obchodach była chamska, wyniosła, pobieżna...Wiem ,że koledzy jej zbytnio nie lubią za jej stosunek do profesora. Co do usg to Wierzbowski jest najlepszym specjalistą w zachodniopomorskim.Najlepiej czyta obraz, delikatny.Dziewczyny z którymi leżałam na patologii i na porodówce chwaliły też dr Świderskiego. Osobiście polecam mojego lekarza dr.Piotra Uzara. Mogłabym chodzic do niego codziennie hihihi Prowadził moja druga ciąże, robił mi cięcie(sladu prawie nie ma) .Sam od siebie interesował sie nami przez cały nasz pobyt w szpitalu. Usg ma w gabinecie, jak trzeba to położy na dzień w szpitalu i zadba o badania.Do tego jest bardzo konkretny i przesympatyczny link do stronki doktora. Ginekolog Piotr Uzar - Szczecin, GinWeb
Zgadzam się w zupełności- każda ma inne doświadczenia. Ja dzieki dr Engel trafiłam na porodówkę w odpowiednim czasie (skoczyło mi bardzo ciśnienie i na prawdę bardzo dobrze się mną zajęła, także po porodzie). Za to bardzo niemiło wspominam dr Uzara... i to bardzo niemiło...
aniulla26
mamuśka
witam wszystkie :-)
co do lekarza to ja chodzilam do Sroczyńskiego i bylam z niego bardzo zadowolona , ale raz przesadzil jak porejstrowal po 2 osoby na ta sama godzine i wizyty sie sporo poopoznialy przez to , ale ogolnie dobry czlowiek i lekarz
dzieki jeszcze raz dziewczyny za gratulacje :-)
hana do pracy chcialabym pojsc jak Borysek bedzie mial 3 latka , zebym mogla go do przedszkola zapisac czyli za jakies 1,5 roku (albo jak sie uda to wczesniej gdzies na staz ), choc moj twierdzi , ze niedlugo zrobimy Jagódke i nie bede szla do pracy , ale ja nie chce tak , wolalabym najpierw pojsc do pracy , popracowac ze 2 lata conajmniej i pozniej dzidzia drugiego :-) bo ja zaczne od dzieci to mnie nikt do pracy nie przyjmie , bo bede po 30 i bez doswiadczenia :-(
co do lekarza to ja chodzilam do Sroczyńskiego i bylam z niego bardzo zadowolona , ale raz przesadzil jak porejstrowal po 2 osoby na ta sama godzine i wizyty sie sporo poopoznialy przez to , ale ogolnie dobry czlowiek i lekarz
dzieki jeszcze raz dziewczyny za gratulacje :-)
hana do pracy chcialabym pojsc jak Borysek bedzie mial 3 latka , zebym mogla go do przedszkola zapisac czyli za jakies 1,5 roku (albo jak sie uda to wczesniej gdzies na staz ), choc moj twierdzi , ze niedlugo zrobimy Jagódke i nie bede szla do pracy , ale ja nie chce tak , wolalabym najpierw pojsc do pracy , popracowac ze 2 lata conajmniej i pozniej dzidzia drugiego :-) bo ja zaczne od dzieci to mnie nikt do pracy nie przyjmie , bo bede po 30 i bez doswiadczenia :-(
Hej,
royanna - mieszkam na prawobrzeżu, dokładnie na os. słonecznym
czarodziejka - jeśli dobrze zrozumiałam z podejrzanych wcześniej postów to przeprowadzasz się do Podjuch? Mieszkałam tam przez 19 lat, a moi rodzice nadal tam mieszkają! Bliziutko na spacery do Puszczy Bukowej Tylko dojazdy bywają upierdliwe, szczególnie dojazd do zdroi w szczycie.
aniulla - przyłączam się do gratulacji! Dyplom z takim maluszkiem!
royanna - mieszkam na prawobrzeżu, dokładnie na os. słonecznym
czarodziejka - jeśli dobrze zrozumiałam z podejrzanych wcześniej postów to przeprowadzasz się do Podjuch? Mieszkałam tam przez 19 lat, a moi rodzice nadal tam mieszkają! Bliziutko na spacery do Puszczy Bukowej Tylko dojazdy bywają upierdliwe, szczególnie dojazd do zdroi w szczycie.
aniulla - przyłączam się do gratulacji! Dyplom z takim maluszkiem!
czarodziejka87
Fanka BB :)
Jak się uda to w wakacje już się przeprowadzimy:-) Mój M mieszkał tam z rodzicami wiele lat i strasznie się cieszy, że wraca na stare śmieci;-) Ja jeszcze się do podjuch nie przekonałam...
reklama
Jak każde miejsce ma swoje plusy i minusy, przekonasz się sama czy Ci będzie odpowiadać. Jak już pisałam jest gdzie pójść na spacer, czy na rower, blisko do parku wodnego w Gryfinie... A latem nad jezioro (bardzo czyste jeziorko w Binowie). Ja lubiłam tam mieszkać, szczególnie jako dziecko (pełne podwórko koleżanek). Gorzej było jak byłam nastolatką (dojazdy do liceum i te nocne autobusy ). I powiem Ci szczerze, że jak szukaliśmy z mężem mieszkania, to odrzucaliśmy oferty z Podjuch, mimo mojego sentymentu i bliskości do moich rodziców (co będzie istotne jak się urodzi synuś). Choć właściwie głównym powodem tego były tylko i wyłącznie dojazdy. Ale nie uprzedzaj się. Mam nadzieję, że okolica Cię bardzo pozytywnie zaskoczy i pokochasz to miejsce. Na pewno jest bezpiecznie dla małego dziecka w porównaniu do np. centrum, czy nawet niektórych osiedli.
To się rozpisałam
To się rozpisałam