reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

emejj kurcze ,ze wczesniej nie zajrzałam:( ja zawsze chetna:D

czarodziejka87 ja na mazurskiej:D a byłam tam na spacerku bo kolezanka musiała cos w referacie załatwic,ale dla mnie to rzut beretem:) fajny plac zabaw tam jest.moj najblizszy plac jest w parku kasprowicza bo koło WdS zlikwidowali:((

Jutro najprawdopodobniej bede pilnowac 3dzieci(czyli z moimi bedzie 5) hehehe,zobaczymy czy nie oszaleje:D

royannko duzo zdrówka,bidulko najgorsze to jak nie mozna nic powiedziec miałam juz 3 razy zapalenie krtani i nic nie mogłam gadac moj m sie cieszył z tego bo mu nie gledziłam heheheh

reklama
dziękuje dziewczyny za komplementy :-) dobrze tak z rana coś milego o sobie się dowiedzieć :tak:
matylda a ja się zastanawiałam kto to mnie zaprosił , heheh bo na forum nie zaglądałam pare dni :-D
jakie plany na majówkę ? ja myślałam żeby się do Gryfina wybrać bo tam jak co roku jest lepsza impreza , może będą jak fajne atrakcje dla dzieci

aniulla ja majówkuję się u mamy na podwórku:-)
młody ujeżdża kosiarke do trawy a Małgoś "pasie" królika. po przyjeździe do domu dzieci są tak padnięte że ledwo im sił na kąpiel starcza.
do gryfina nie jeżdżę bo nie lubię tego miasteczka

a co tu taka cisza??
ja wczoraj byłam w Gryfinie zobaczyć co się tam dzieje :-) weszłam z małym na karuzele , z której już po chwili chciał schodzić hehe a myślałam, że mu radochę zrobię :szok: ale ogólnie było nieźle , za to dziś pogoda do d... cały czas mi się spać chce :baffled:

Pogoda do kitu:( a ja robie tubki moje:p a jak zawsze dzieciaki nie daja mi spokoju:/ eogóle to w czerwcu bede pilnowac kuzynki dziecko za kasiorke:) narazie przez miesiąc(bo ona mieszka w norwegii,ale jej córka tu bedzie u babci) ma 4latka jak dobrze pamietam:D ale zawsze już cos zarobię:) jeszcze znowu wydatki:( odkurzacz mi sie spalił:9 pożyczałam od mojego ojca ale sie z nim pokłóciłam i anwet się ciesze bo nie bede musiała go widywac:) ale nie mam odkurzacza:(( musze zamiatac ale przy moim dywanie to idzie kota dostac:/

aniulla na poczatku dzieci różnie reaguja.moj Damian ostatnio na karuzeli uwielbiał jezdzic a teraz po chwili ucieka:/

Ale tu pusto odd kilku dni...
Ja nadal chora, a to juz ponad tydzien. Glos wrocil to teraz kaszel mnie dobija:(

witam
pochmurno i deszczowo
czesc royanko - zdrówka dla Was - a jak chlopcy - zdrowi?

własnie--- co tak pusto?
pozdrowienia

hej:)

zdrówka zdrówka i jeszcze raz zdrówka życze:)

a mnie cos migdałki bolą:( co rusz jakies chorubska:(

dziewczyny nie ma może któraś z was pozyczyć lub sprzedac klatki dla królika??tylko,ze kaske bede miała pod koniec miesiąca. bardzo pilnie potrzebuje.

a tak to u nas ok.w poniedziałek jade z damianem do lekarza(tej poradni specjalistycznej).zobaczymy co powiedza.

hej:-) dużo zdrówka dla wszystkich chorych
hana mój mąż twierdzi, że coś kręcisz z tą córką, bo to nie możliwe żebyś miała tak dużą córę :-D

reklama
hej dziewczyny ;)

dawno mnie nie było :)

co tam u Was słychać?? jak pogoda w Szczecinie???

u Nas oki :) mała grzeczna, czasem lubi sobie pokrzyczeć i zażyć trochę adrenalinki, ale to chyba jak każdy hyhy ...
gaworzy już ze mną, uśmiecha się :) ehh istne cudo! :)
załączam zdjątka mojej królewny :)

Załączniki

• DSC_0455male.jpg
    DSC_0455male.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 34
  • DSC_0456male.jpg
    DSC_0456male.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 50
  • DSC_0443333male22.jpg
    DSC_0443333male22.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 32
  • DSC00233.jpg