reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

Hej, wczoraj w końcu obejrzeliśmy mieszkanko. Ma swoje plusy i minusy, ale jak wszystko pójdzie po naszej myśli to się przeprowadzimy. Teraz siedzę na allegro i oglądam wszystko do mieszkania:-) żeby jeszcze tylko na to kasa była... ale pooglądac można;-)
na szczęście nie mamy dużo do kupienia, bo to jest mieszkanie teściów- oni kupili drugie, a to wynajmują i troszkę rzeczy już tam jest. Musimy kupić tylko kanapy, fotele, pralkę i lodówkę- oczywiście to tylko te największe wydatki. Do tego musimy kupić całą resztę potrzebną do mieszkania

reklama
Dziendoberek!
My znowu chorujemy...:/ Alan goraczkuje od ponad doby. Jutro idziemy do lekarza. Chyba sie przeziebil, bo na zeby to nie wyglada...

Kurcze, chcialabym byc na tym spotkniu szczecinianek, ale czy zdrowko nasze pozwoli zobaczymy.
Milego dnia!

w ciemnych włosach.png matylda specjalnie dla ciebie :-D

aniulka śliczna fryzurka i bardzo ci pasuje, tak nawiasem to nie mogę się napatrzeć na kształt twoich brwi, świetnie wyregulowane. hmmm czyżbym miała już zboczenie zawodowe;-)

royanko zdrówka dla Alanka

czarodziejko każde mieszkanie ma swoje wady i zalety, najważniejsze że będzie własne, a i na moje praktyki szybciej dojedziesz:-) bo jednym autobusem "55"

aniulla super wygladasz:) Ci to kazdy kolorek pasuje:))

royanko duzo zdrówka dla małego.

a u mnie po staremu:/
dzis byłam na placu zabaw z maluchami(na kadłubka) i teraz nie wiem czemu strasznie oczy mbnie pieką-chyba jakieś alergii się nabawiłam,masakra.

aniulla świetnie:-) fajna laska z Ciebie;-):-D
ewon Ty mieszkasz gdzieś niedaleko kadłubka?
matylda ja prawobrzeża raczej nie znam, ale mój M też mówi, że to niedaleko:-) może w lipcu albo sierpniu się przeprowadzimy :-)

reklama
Bylismy wczoraj u lekarza. Alan zdrowy. Prawdopodobnie bylo to jakies krotkotrwale przeziebienie. maciek tez zdrowy-zalapal sie na badanie bo przyjechal do ekarza z moim M po mnie wracajac z przedszkola. A ja chora. Ostre zapalenie gardla i strun glosowych. Nie moge mowic. I kaszle. I Alan biedny bo mama prawie do niego nie mowi;)

Do góry