reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

hana u mnie wczoraj o 23.00 na termometrze było +5 stopni, oj czuć wiosnę czuć i niech tak zostanie:-D

ja we wtorek byłam z Mateuszem u dentysty, zrobił taka histerię że cała przychodnia go słyszała:baffled:, do usunięcia miał mleczaka z zaawansowaną próchnicą no i nie chciał wypaść. Młody przy znieczuleniu wrzeszczał jak zarzynane prosiątko a po ekstrakcji prawie się tym zębem zadławił:no::wściekła/y::wściekła/y:. od lekarki dostał strzała w tył głowy i odkrztusił nieszczęsna przyczynę całego zajścia. mało tam zawału nie dostałam, lekarka też.....

kingusia
słodką masz damę:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Matylda o rany to musiałaś się wystraszyć u tego dentysty, ja z moją małą byłam raz, a teraz też muszę z nią iść na przegląd, ale nie do tego dentysty co byłam bo on się do dzieci nie nadaje, może masz namiary na jakiegoś dentyste dla dzieci, moja Natalia ma 3,5 roku i ciężko jej coś wytłumaczyć że to dla jej dobra trzeba obejrzeć ząbki, ja u niej dziur nie widzę no ale sprawdzić nie zaszkodzi.

:-)Kingusia śliczną masz córeczkę, malutka taka:-) ja juz nie pamiętam jak moje były takie malutkie, kurcze żebym miała pewność że teraz urodzi się synek to bym się zdecydowała na trzeciego dzidziusia:-D;-)bo trzy córy to nieee:-):-):-)

hej kobietki :happy2:
niby wiosna zaraz................... niby cieplej...................a tak jakos nijako.....................
moje dzieci się z lekka wykurowały jeszcze mnie i chłopa trzyma normalnie mam dość tej zimy tych zmian temperatur...chce słonka spacerów placu zabaw............ech.......
Kingusia śliczna córeńka no cudo :tak::tak::tak::tak:
dużo zdrówka dla wszystkich chorowitków :tak:
A pisałyście o dentyście ja mam niemiłe doświadczenia jeżeli chodzi o syna najstarszego trafiliśmy na konowała nie dentyste i do teraz 11 chłopak boi sie dentysty :wściekła/y: z Julka trafiłyśmy od razu dobrze i są efekty miała juz 3 zęby plombowane i mimo że mówi że lekko bolało to idzie chętnie :tak:my chodzimy teraz do pani doktor w przychodni w Mierzynie chodziliśmy do A-Z na gumieńcach ale stomatolodzy się zmienili i teraz sa do bani a tam super ani doktor miła pomoc dentystyczna to samo cierpliwe wesołe tłumaczą co i jak i co najważniejsze pierwsza wizyta była zapoznawcza pani doktor pokazała gabinet jak działa fotel wiertła pozwoliła robić pieczatki dotykac wszystkiego zadawać 100 pytań i daje zawsze nagrody :-D:-D:-D:-Dwięc polecamy :tak:

co do stomatologa to ja chodze do poncylisz babka ma fajne podejscie do dzieci chrześniak moj z Klinisk do niej jezdizl bo zadnej innej nie dal zajrzeć a ta zrobila wszysko w buzce
przyjmuje na Mierzynie jakby cos moge podac namiary

no widze ze i ja jako druga polecam mierzyn

Kingusia córeczka śliczniutka:)))

no miejmy nadzieje,ze wiosna szybko zawita:))
a ja zakatarzona:(( nos mnie tak swedzi,ze chyba go urwe zaraz heheheheheehehehe

dzis byłam w poradni genetycznej -pobrali krew wyniki po swietach. zrobili badania na raka piersi i jajników.zobaczymy co wyjdzie.

tez zycze chorowitym szybkiego powrotu do zdrówka:D:D

wczoraj Damianek miał urodzinki juz 2 latka:D szok jak ten czas szybko leci. dostał fajna trase z autami i z Kuba sie bawia:) wkoncu w swoim pokoju:D

reklama
Do góry