reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

Hej dziewczyny, od 5 miesięcy jestem przeszczęsliwą mamą, powoli ogarniam sytuację :-) ale czuję się w domku coraz bardziej nieswojo, pogadałoby się czasem z kimś starszym od mojej córci :-) mm nadzieję, że mnie przygarniecie na forum - pozdrawiam noworocznie

Okasan
witam. Ja też mam takiego małego szkraba w domku i doskonale rozumiem o co Ci chodzi. W której części Pomorzan mieszkasz, pytam bo może mijamy się wózeczkami na spacerku :)

Północny Wietrze-gratulacje!!! Życzę Ci żeby dzieciątko zdrowo rosło!

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!

reklama
okasan witaj na szczeciniankach
północny wietrze gratuluję kruszynki

z tego co mi się gdzieś obiło to "nasze" bliźniaczki są już z tej strony brzuszka

północny wiatr gratuluje:))))))

my wczoraj ze szpitala wyszlismy. musze zmienic lekarza rodzinnego i przychodnie:(( polecicie kogoś??
pralka mi sie zrypała na całego:((
normalnie psychicznie padam. juz mam wszystkiego dosyc:(

ewon jeśli nie potrzebujesz pediatry to ja polecam przychodnię na Podgórnej. Leczymy się całą rodzinką u dr Michonia. Lekarz bardzo kontaktowy i konkretny, nie ma problemu ze skierowaniami czy ewentualnym zwolnieniem.

Narzekam na brak towarzystwa, a nie mam nawet chwili, żeby zajrzeć na forum;-)
tralalala1 jak miło! :-) być może się mijamy - mieszkam na Milczańskiej, na spacerki chadzamy do parku przy szpitalu, bo nie bardzo jest gdzie w tej części miasta...

Dziewczyny macie może kontakt do jakiegoś okulisty dziecięcego? przegapiłam wizytę, właściwie zaniedbałam sprawę z niewiedzy - pojęcia nie miałam, że trzeba się zgłosić po 3. miesiącu - Maja wnet kończy pół roku, a my jeszcze nie trafiłyśmy do specjalisty:zawstydzona/y:

Chyba się jednak nie mijamy, bo ja mieszkam bliżej elektrowni. A szkoda. bo w towarzystwie zawsze raźniej :) . Co do okulisty to mi przypomniałaś że ja też z Młodym jeszcze się nie zgłosiłam. Mój lekarz rodzinny polecał przychodnię na Śmiałego, mają tam podobno dobry sprzęt. Jakbyś namierzyła kogoś innego to daj znać.

a ja wogóle nie byłam u okulisty ze swoimi dziećmi i oboje mają doskonały wzrok. wg mnie to badanie jest bardzo nieprzyjemne i silnie stresujące dla dziecka, więc zaoszczędziłam przykrych doświadczeń moim rozrabiakom

Matylda uwierz ze po takim badaniu wzroku jak przeszedł Kacper 3 razy powiedziała byś ze to badanie nie jest stresujące wcale
Ja badałam wzrok Oliwki w medikusie u dr Tomali bardzo fajna młoda lekarka

Ja z tym mieszkaniem zwariuje matko kochana ile formalności by kupić własne mieszkanko no mam juz nadzieje ze Bank nie zawola zadnych dodatkowych dokumentow i w poniedzialek wtorek podpiszemu umowe z bankiem i akt notarilnym juz sie doczekac nie moge przeprowadzki :-):-)

reklama
matylda111 skąd masz pewność że Twoje dzieci mają wzrok doskonały?Wydaje mi się że taką diagnozę może postawić tylko okulista. Jest przecież wiele rodzajów chorób oczu, których nie zdoła wychwycić obserwacja nawet najlepszej matki. Ja sama mam wadę wzroku, więc swoje dziecko przebadam, chciałabym móc zapobiec chorobie, bo wiem co znaczą okulary dla dziecka.
assiia82 doskonale Cię rozumiem, sama niedawno brałam kredyt z moim M, to jakie bank ma wymagania i wskaźniki przeliczania dochodów- masakra!
Aaa i dzięki za namiar na lekarza:)

Do góry