reklama
matylda111
lipiec'00, wrzesień'08
laseczki ma któraś z was oryginalnego Office 2007, pełną wersję? skończyła mi się wersja testowa i nie mogę wydrukować prac semestralnych buuuuu:-(
oj nie pomogęnie mamlaseczki ma któraś z was oryginalnego Office 2007, pełną wersję? skończyła mi się wersja testowa i nie mogę wydrukować prac semestralnych buuuuu:-(
WITAM kobietki
ale dziś pięknie lekki mróz i słonko żeby tak jeszcze śnieg.........
u mnie w domu szpitala ciąg dalszy powoli do dzieci dobija tatuś też go łamie w kościach i miał gorączkę wieczoeremdo pracu poszedł ale od jutra do poniedziałku ma wolne więc może się wykuruje jakoś
a co tu u nas teraz taka cisza????
czy wszystkie zabrały sie za porządki swieczne?????????????
aniulla26
mamuśka
no właśnie co taka cisza ?? :-)
ja np. dziś oporządzałam moje winko teraz już pozostało czekać aż się wyklaruje a później to już tylko spożywać nawet spróbowałam takiego jakie teraz jest i ciepło mi się zrobiło więc będzie dobre ;-)
co do porządków świątecznych to trzeba by się wziąć ale jakoś chęci brak :-)
malinka dziś ktoś mi mówił , że ma zawitać do nas śnieg już całkiem niedługo ale ile w tym prawdy nie wiem ... mógłby na święta popadać śnieg miały by swój urok i z dzidziulkiem można by na sankach pojeździć :-):-):-)
ja np. dziś oporządzałam moje winko teraz już pozostało czekać aż się wyklaruje a później to już tylko spożywać nawet spróbowałam takiego jakie teraz jest i ciepło mi się zrobiło więc będzie dobre ;-)
co do porządków świątecznych to trzeba by się wziąć ale jakoś chęci brak :-)
malinka dziś ktoś mi mówił , że ma zawitać do nas śnieg już całkiem niedługo ale ile w tym prawdy nie wiem ... mógłby na święta popadać śnieg miały by swój urok i z dzidziulkiem można by na sankach pojeździć :-):-):-)
matylda111
lipiec'00, wrzesień'08
hej
mi dzis w drodze do domu w aucie mała usnęła i koczowałam na parkingu przed blokiem 1,5 godziny w nadziei że dzieć się wyśpi i wstanie....
trzeba chyba czapkę przeprosić i zacząć nosić, no i wyprać klusce śpiwór do wózka:-)
porządki, a co to takiego???? narazie mam sesję w głowie, 20.12 ostatni zjazd i mam 3 dni na zrobienie sprzątanka;-)
mi dzis w drodze do domu w aucie mała usnęła i koczowałam na parkingu przed blokiem 1,5 godziny w nadziei że dzieć się wyśpi i wstanie....
trzeba chyba czapkę przeprosić i zacząć nosić, no i wyprać klusce śpiwór do wózka:-)
porządki, a co to takiego???? narazie mam sesję w głowie, 20.12 ostatni zjazd i mam 3 dni na zrobienie sprzątanka;-)
hejka
ja to zagladam ,ale ni mam jak odpisac,bo moj ciagle przy kompie a co do porzadkow to zabiore sie gdzies za tydzien dwa-musze pralke naprawic.
dziewczyny zapisalam sie do avonu-dla chetnych
a tak dzis sie wyspalam-kuba wysypny,le wstrzymam sie ze szpitalem bo nawet nie mam jak pojechac do szpitala-bo macka pilnuje.nic mi sie nie chce:/ jeszcze do pozna robilam kokardki-jescze z 250zostalo do zrobienia:/
na swieta wszystko prawie sama bede robic ciekawe jak mi to wszystko wyjdzie hehe
ja to zagladam ,ale ni mam jak odpisac,bo moj ciagle przy kompie a co do porzadkow to zabiore sie gdzies za tydzien dwa-musze pralke naprawic.
dziewczyny zapisalam sie do avonu-dla chetnych
a tak dzis sie wyspalam-kuba wysypny,le wstrzymam sie ze szpitalem bo nawet nie mam jak pojechac do szpitala-bo macka pilnuje.nic mi sie nie chce:/ jeszcze do pozna robilam kokardki-jescze z 250zostalo do zrobienia:/
na swieta wszystko prawie sama bede robic ciekawe jak mi to wszystko wyjdzie hehe
matylda111
lipiec'00, wrzesień'08
ewon jak trafiłaś na dobrą menadżerkę to gratuluję, poprowadzi cię przez nie łatwe drogi avonu, ja niestety mam taką która nagminnie o mnie zapomina, katalogów od niej nie dostaję od 4 miesięcy, obiecuje złote góry a guzik wielki dostaję.
aaa i pamiętaj że musisz przejść u nich szkolenie z kosmetyków kolorowych i pielęgnacyjnych i sama pokrywasz koszt.
zdrówka dla chłopców
aaa i pamiętaj że musisz przejść u nich szkolenie z kosmetyków kolorowych i pielęgnacyjnych i sama pokrywasz koszt.
zdrówka dla chłopców
matylda ja to nie chciałam pod jakas podlegac -ale chyba inaczej sie nie da. no jutro sie z nia w galaxy uowilam zobaczymy co i jak.mieszkamy kolo siebie hehehehe na poczatek dala mi 5katalogow. kurcze szkolenie? a pamietasz ile trwalo i jakie byly koszta?? jeszcze jutro sie jej zapytam jak nie zapomne hehe
dzis zdycham aniu a jak ty sie czuujesz?? wczoraj z aniulla zabalowalysmy heeehe ale odhamilam sie wkoncu ))
dzis zdycham aniu a jak ty sie czuujesz?? wczoraj z aniulla zabalowalysmy heeehe ale odhamilam sie wkoncu ))
aniulla26
mamuśka
oj ewon daj spokój cały dzień dziś nie mogłam dojść do siebie :-( ale na szczęście dzidziulek już grzecznie śpi więc i ja zaraz zmykam spać coby nasze wczorajsze wariacje odespać :-)
reklama
hej laseczki
i balangowiczki
jak tam po mikołajkach????byłyśie grzeczne ??był u was mikołaj????
u nas chorowania ciąg dalszy znów dziś na 11.15 z julią i antonim idę do lekarza bo coś ozdrowieć nie mogą i kaszlą okropnie:------(
ewon super że jestes w avon zawsze dobrze wiedzieć u kogo mogę zamówić moje ukochane kosmetyki bo juz mi się powoli olejek do ciała kończy;-)
i balangowiczki
jak tam po mikołajkach????byłyśie grzeczne ??był u was mikołaj????
u nas chorowania ciąg dalszy znów dziś na 11.15 z julią i antonim idę do lekarza bo coś ozdrowieć nie mogą i kaszlą okropnie:------(
ewon super że jestes w avon zawsze dobrze wiedzieć u kogo mogę zamówić moje ukochane kosmetyki bo juz mi się powoli olejek do ciała kończy;-)