reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

dobry wszystkim mamusiką i ich pociechą witam grudniowo:happy:
u mnie szpital w domu od 3 tygodni walczymy z grypą mam nadzieję tak nas nie opuszczać:tak:
ps. super że się na naszym forum porządek robi:-):-):-)i bardzo dobrze:tak:

reklama
laseczki ma któraś z was oryginalnego Office 2007, pełną wersję? skończyła mi się wersja testowa i nie mogę wydrukować prac semestralnych buuuuu:-(

laseczki ma któraś z was oryginalnego Office 2007, pełną wersję? skończyła mi się wersja testowa i nie mogę wydrukować prac semestralnych buuuuu:-(
oj nie pomogę:no:nie mam :no:
WITAM kobietki:happy:
ale dziś pięknie lekki mróz i słonko żeby tak jeszcze śnieg.........
u mnie w domu szpitala ciąg dalszy powoli do dzieci dobija tatuś też go łamie w kościach i miał gorączkę wieczoerem:eek:do pracu poszedł ale od jutra do poniedziałku ma wolne więc może się wykuruje jakoś:tak:
a co tu u nas teraz taka cisza????
czy wszystkie zabrały sie za porządki swieczne?????????????

no właśnie co taka cisza ?? :-)
ja np. dziś oporządzałam moje winko :tak:teraz już pozostało czekać aż się wyklaruje a później to już tylko spożywać :tak::tak::tak::tak:nawet spróbowałam takiego jakie teraz jest i ciepło mi się zrobiło więc będzie dobre ;-)
co do porządków świątecznych to trzeba by się wziąć ale jakoś chęci brak :-)
malinka dziś ktoś mi mówił , że ma zawitać do nas śnieg już całkiem niedługo ale ile w tym prawdy nie wiem ... mógłby na święta popadać śnieg miały by swój urok :tak: i z dzidziulkiem można by na sankach pojeździć :-):-):-)

hej
mi dzis w drodze do domu w aucie mała usnęła i koczowałam na parkingu przed blokiem 1,5 godziny w nadziei że dzieć się wyśpi i wstanie....
trzeba chyba czapkę przeprosić i zacząć nosić, no i wyprać klusce śpiwór do wózka:-)

porządki, a co to takiego???? narazie mam sesję w głowie, 20.12 ostatni zjazd i mam 3 dni na zrobienie sprzątanka;-)

hejka

ja to zagladam ,ale ni mam jak odpisac,bo moj ciagle przy kompie:( a co do porzadkow to zabiore sie gdzies za tydzien dwa-musze pralke naprawic.

dziewczyny zapisalam sie do avonu-dla chetnych:D

a tak dzis sie wyspalam-kuba wysypny,le wstrzymam sie ze szpitalem bo nawet nie mam jak pojechac do szpitala-bo macka pilnuje.nic mi sie nie chce:/ jeszcze do pozna robilam kokardki-jescze z 250zostalo do zrobienia:/

na swieta wszystko prawie sama bede robic:D ciekawe jak mi to wszystko wyjdzie hehe

ewon jak trafiłaś na dobrą menadżerkę to gratuluję, poprowadzi cię przez nie łatwe drogi avonu, ja niestety mam taką która nagminnie o mnie zapomina, katalogów od niej nie dostaję od 4 miesięcy, obiecuje złote góry a guzik wielki dostaję.
aaa i pamiętaj że musisz przejść u nich szkolenie z kosmetyków kolorowych i pielęgnacyjnych i sama pokrywasz koszt.
zdrówka dla chłopców

matylda ja to nie chciałam pod jakas podlegac -ale chyba inaczej sie nie da. no jutro sie z nia w galaxy uowilam zobaczymy co i jak.mieszkamy kolo siebie hehehehe na poczatek dala mi 5katalogow. kurcze szkolenie? a pamietasz ile trwalo i jakie byly koszta?? jeszcze jutro sie jej zapytam jak nie zapomne hehe

dzis zdycham:( aniu a jak ty sie czuujesz?? wczoraj z aniulla zabalowalysmy heeehe ale odhamilam sie wkoncu :)))

oj ewon daj spokój :no: cały dzień dziś nie mogłam dojść do siebie :-( ale na szczęście dzidziulek już grzecznie śpi więc i ja zaraz zmykam spać coby nasze wczorajsze wariacje odespać :-)

reklama
hej laseczki :happy:
i balangowiczki:-p:rofl2::rofl2::rofl2:
jak tam po mikołajkach????byłyśie grzeczne ??był u was mikołaj????
u nas chorowania ciąg dalszy znów dziś na 11.15 z julią i antonim idę do lekarza bo coś ozdrowieć nie mogą i kaszlą okropnie:-:)-:)-:)-:)-:)-(
ewon super że jestes w avon zawsze dobrze wiedzieć u kogo mogę zamówić moje ukochane kosmetyki :tak:bo juz mi się powoli olejek do ciała kończy;-)

Do góry