reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

Ewon ja też miałam problem z Natalią,nie chciała z n ikim zostać ,nawet z tatusiem,ale jakoś szczęśliwie przebrnęłąm :) czasem gdy idę na warsztaty albo pokazy to też się buntuje,że ide bez niej,ale nam mamuśkom czasem potzrebne takie oderwanie :D

masakra jaka pogoda,nie cierpie jesiennej słoty i zimmy,chcę wiosnę :/

reklama
małamama no moje maluchy i moze by zostaly(kuba napewno ,damian mniej) ale nie ma kto ich popilnowac:(

kurzce niech juz bedzie zimno ale po co tebn deszcz i ta chlapa:/ nie mozna nawet wyjsc na spacer:(

hej
kurcze tyle sie naskrobałam a Damianek mi skasował-to jest łobuziak:D

ta pogoda mnie dobije,ciagle pada,nawet nie ma jak tu wyjsc na spacer:((

a wy gdzie sie podziewacie?????

jestem
pogoda straszna oLiwka marudzi bo nie ma gdzie sie wyszalec wczoraj bylismy w norbelino to troche wyszalala sie i padla a dzis to nie mam pomyslu

Kacper tez cos marudny nie wiem albo pogoda albo zabki albo tak ma ze zaczal marudzic :eek::eek:

assiia u mnie tez maluchy marudne. ja musze sie wybrac ale do madagaskaru(tez bawialnia) .Kuba jeszcze spi a damian buszuje:( a ja musze zaraz chalupe ogarnac a nic mi sie nie chce:/

laseczki mam weelką prośbę do was
małamama potrzebuje dwóch chętnych dziewczyn jako modelek do stylizacji paznokci, która mieszka niedaleko pomorzan i ma chwilkę czasu może by do niej podjechała i dała sobie założyc tipsy tylko do cyknięcia fotki. wszystko jest za darmochę:tak:
Dorotka potrzebuje tego na ważny konkurs. która chętna z was???

reklama
Do góry