reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

reklama
anulka ja do zdrojów na jabłoniową biegam co 2 tygodnie do szkoły:tak: super że są 2 dziewczynki
asiu śliczne masz dzieciaczki
guen witaj na łonie forum;-)

znajoma miała mi załatwić u pietrzaka dodatkowe godziny jazdy za mniejsza kwotę, jak zadzwoniłam do niego to on mi 50zł zaśpiewał, co to to nie nie dam tyle :no: pójdę na egzamin totalne zielona:cool2:

współczuję egzaminu,ja zdawałam 1,5 roku temu.na szczęście mój dobry kolega jest instruktorem i korzystałam z"niego" jak się tylko dało :D będe trzymała kciuki za pomyślny rezultat
ps. w jakiej szkole uczysz się jeździć? ja uczyłam się u Karola

Pamietam tez stres przed egzaminem ja podchodzilam juz 4 razy i niestety nie mam prawka do tej pory :-( mysle ze kiedys sprobuje ponownie :-) trzymam kciuki i zycze powodzenia !!!

ja też pamiętam ten stres,do dzisiaj zastanawiam się jak mi się udało zdać:o też dopiero za 3 podejściem,2pierwsze trafiłam na tego samego egzaminatora.nie szło zdać tak jęczał i stękał na wszystko :/ za trzecim razem miałam tak fajneo egzaminatora ,ze czułam się jakbym jezdziła z dobrym znajomym,zupełnie na luzie,na koniec powiedział mi,ze nawet gdyby chciał to nie miałby sie do czego przyczepić :d
takiego egzaminatora życzę Matyldzie

jeździłam u Jezierskiego i w Gryfie
u Jezierskiego instruktor nie podpisał mi wewnętrznego z jazdy bo wg niego "musiałam" dokupić 12h na doszkolenie bo "sama wiesz jak jeździsz", zabrałam papiery i uciekłam do Gryfa tam na 1h instruktor zrobił mi wewnętrzny (nawet mi o tym nie powiedział), zaliczyłam bezbłędnie.
później już tam brałam dodatkowe godziny przed egzaminem.
niestety za każdym razem poległam na placu bo mam małe wyczucie odległości wjeżdżając tyłem do koperty na łuku i to muszę poćwiczyć, no i chociaż z pół godzinki pojeździć w ruchu miejskim.

po cichu liczę że w poniedziałek 19.10 o 7 rano trafi mi się super instruktor na "lekkim" kacu i będzie mi łatwiej;-)
laseczki nie dziękuję, podziękuję jak zdam:tak:

no ja zadawalam prawko 2.5 roku temu za drugim podejsciem mnie sie udalo do szkoly chodzilam do Alfa ojac kolega mial ta szkole wiec tez moglam "korzystac" z instruktorow ile chcialm jeszcze jak sie rozeszlo kto jest znajoma hihihi szefa
pierwszy raz oblalam ewidentnie moj blad wymuszone pierwszenstwo wiec nie bylo o czym dyskutowac
a za drugim trafilam na babke kazdy mowil ze oblewa nawet instruktorzy wiec wyobrazie sobie moja mine jak wywolali moje nazwisko a tu babka podchodzi az mnie sie slabo zrobilo
ale na szczecie czepiala sie drobiazgow i na koniec zrobila wyklad 10 min po to by powiedziec ze zdalam

a luku nauczyl mnie ojciec bo zaden nie umial instruktor a ojciec jak wytlumaczyl tak za kazdym razem wychodzi bez patrzenia w lusterka
ale ciesze sie ze mam juz za soba to

matylda duzy luz i bedzie dobrze wiem ze to trudne ale nie mysl ze to egzamin ja tak zrobilam i udalo sie

reklama
witam z rana:D

ale sie rozpisałyscie:) fajnie fajnie:)

kurcze zapomnialam ktorej co miałam napisac:/ oj skleroza nie boli.dobra napisze ogolnie za co przepraszam:))

ja na usg chodzilam panstwowo na starzynskiego,a prywatnie na wielkopolska (kolo mnie)starszy dziadek bral ode mnie 50zl za zwykle usg(11lat temu tez tyle bral bo moja siora tam chopdzila) w 18tyg u mnie powiedz,ze bedzie chlopak no i urodzil sie damian..z kuba chodzilam do takiej wiedzmy:( ktora nie dawala mi witamin nic,wogole poryta baba a jako 21 latka nie weidzialam gdzie chodzic:(( i zaluje bo to ona doprowadzila nas do anemi:( ale kit jej w oko starej babie:D ale pod koniec ciazy chodzilam do tudaja super lekarz.z damianem on byl na urlopie i zaczelam cghodzic do sowinskiej fajna babka ale duze kolejki do niej byly.ale juz nie chcialam pozniej sie przenosic a dwa razy rodzilam w miejskim i zaluje ,ze go przeniesli:((

co do egzaminow na prawko ja jeszcze nawet nie poszlam na kurs jkuz rok ide i dupa nie ma kto zajac sie maluchami,wiec dalam sobie spokoj.a wogole teraz mamy inne wydatki.a i w przyszlym roku tez spore wydatki szkola i Kuby odczulanie(a to kosztuje).

kingusia nie masz co sie bac porodu:) jak co do czego przyjdzie bedziesz bardziej opanowana niz kiedykolwiek i kto kolwiek:D ja tak mialam z Kuba hehe bole zaczely sie punk 12 w nocy i juz co 5min ale do 6rano wytrzymalam w domu ,pozniej juz obudzilam matule ta jak zaczela panikowac z ojcem"a ja: wez ojca wygon bo do kibela musze)wogole sie pakowalam i wszyscy na porodowce sie dziwili,ze taka opanowana jestem.

anulka a imiona wybraliscie juz??(chyba juz sie ciebie pytalam ale nie odpisałas)

moj brat byl w piatek i ze mnie sie smial,ze marzuy mi sie córka:D mowi nie dosc ci 2.a ja ,ze ciaza ,porod i pierwsze 6mies dla mnie jest super,.teraz tez,ale jak zacznie Kuba nawijac czy Damian po swojemu ,albo jak zaczynaja sie klocic ,krzyczec biegac przez caly dzien to glowa peka.

Do góry