reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

a wiec jestem mama dwojki maluchow z tego co widac w suwaczkach
oboje rodzeni na UNii i jako porodowka i ginekolodzy jestem bardzo zadowolona za to na pediatrow duzo by mozna bylo opowiadac
corke i syna rodzilam SN oba porody wywolywane bo zadnemu sie nie spieszylo
corke rodizlam 6 godz a syna 2 godz
przez ich nie dopatrzenie i rutyne syn mail duze problemy ze zdrowiem
teraz po malu wychodizmy na prosta i poki co zwyciesko
Mam 27 lat mieszkam w mierzynie to w sumie jak szczecin
maz pracuje za granica wiec sama w sumie wychowuje moje szkraby
Pisalam troche na kwietniowkach 2009 pozniej brak czsu a dziewczyny tam tak szybko pisza ze nie dalam rady nadrobic

a wiec to tyle jak jakies pytania to odpowiem i postaram sie pisac jak najwiecej

reklama
hej

assiia witaj:)

fajnie bedzie nas wiecej i oby kazda jak najwiecej pisała.

kurcze ciekawe co u naszej kolezanki anulki ktora spodziewa sie blizniat dawno nas nie odwiedzała:((

WItam Was Mamy! Ja też jestem ze Szczecina i chętnie nawiąże kontakt z innymi Mamusiami :)

witam ja jestem ze szczecina

wczensiej zagladalm na to forum jak bylam w ciazy ale tego nie znalazlam
Witajcie dziewczyny i piszcie, bo tu czasem ruch zamiera;-)
(...)
royannko kurcze to nie dobrze,ze ona nie moze ci nic zrobic z tym zabkiem co ona? kurcze bidulko sie meczysz:((

(...)
royanko tulam mocno dasz radę wytrzymać jeszcze miesiąc z tym dziąsełkiem?
Nie wiem dlaczego nie dala mi antybiotyku, chcialam do niej dzis isc ale nie dodzwonilam sie. Wlasciwie to mnie nie boli, wiec spokojnie moglabym przezcekac do porpdu, ale boje sie, ze jak beda podczas porpdu akies komplikacje to z powodu stanu zapalnego cos moze byc nie tak, np ze znieczuleniem w razie cc, czy jakos tak...Ale musze myslec pozytywnie:tak::-D

royanka zuch dziewczynka, w razie "w" powiedz im w szpitali ze coś takiego mieszka u ciebie w buzi
andzia witaj mam nadzieję że się tu zadomowisz:tak:
ewa jest możliwość wyszukania anulki i sprawdzenia na forum czy się udziela jak tak to można na priv do niej napisać i poprosić o "zameldowanie się" u nas na wątku

załatwiłam sobie już książeczkę pracowniczą do szkoły, mąż się na mnie obraził, ma chłopina muchy w nosie to niech sobie ma
młody w szkole a ja z małą rządzę, o jak mi dobrze:-D

reklama
Do góry