reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

Mam dwie coreczki Nikole 9 lat i martyne 2.5 mieszkam w centrum nie pracuje maz jest za granica
trafilam do was dzieki kolezance o niku assiia82
mam nadzieje ze uda mi sie pisac jak najczesciej i mysle ze szybko wejde w klimat forum bo poki co to moje pierwsze kroki:tak::laugh2:

reklama
Witajcie
020.gif

Ja mieszkam w Szczecinie od prawie 7 lat. No mój skarb jeszcze w brzuszku jest... ale cóż przywitać się z sąsiadkami mogę
018.gif

Witaj jak tylko bede mogla to bede pisala.narazie mam to dopiero od dzis jak tylko sie wciagne to bede pisala bardzo czesto moja nikola skonczyla 9 lat w maju pozdrawiam:-)

jaki tutaj ruch:-)
witajcie nowe i stare foremeczki;-)

jak sie maą brzuchatki?

widzę sporo mam z jedną pociechą starsza a drugą młodszą jak u mnie:tak:

moje młodsze właśnie chore zatoki ma:confused2:
pozdrawiam

no mam nadzieje ze forum ciagle w takim ruchu bedzie

hana31 zatoki wrrrrr..... duzo zdrowka dla malenstwa
widze po suwacku ze siostra chyba na kwietnia ma termin albo poczatek maja piekne miesiace do rodzenia nie tzreba maluchow ubierac cieplo szybko na spacerek mozna wyjsc
:-)

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczyny:)

witam nowe panie:) fajnie wkoncu bedzie mozna pogawedzic a nawet spotkac sie:D

hana wspolczuje zatok-ja je mam i dostaje wieczorem kota:( dzsi jak polozylam sie o 21 to do 12 nie moglam usnac przez nie,a pozniej kuba budzil sie i damian .az wkoncu damian przyszedl do nas a ja ucieklam na jego lozko i usnełam,ale o 3 znowu sie obudziłam i musiałam wrocic na miejsce i usnełam ,ledwo sie teraz obudziłam a o 9 przxyprowadzi maria malego.kurcze ma 9mies i juz przeszdl caly pokoj sam. zycze malemu duzo zdrowka i aby go juz nigdy zatoki nie meczyly.

kingusia gratuluje brzuszka:)) a gdzie mieszkasz??

owca w tym samym wieku jestesmy:) szkoda,ze jestes z prawobrzeza.a ostatnio stwierdzam,ze chciałabym w dąbiach mieszkac:)

widze,ze mortycja z centrum jak ja:DD

Do góry