reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

ewon no mnie tez podoba sie prawobrzeze i jesli nie uda nam sie zlatwic kredytu na dom w okolicach stargardu to czekamy na TBS wlasnie dabie podjuchy i zdroje grzies w tamtych okolicach

No my dzis rehabilitacja z malym na 11 z mierzyna az na warszewo normalnie porazka tak przez cale miasto jechac

ale pogoda fajna wiec pozniej smigne na spacerek z dzieciakami
:-D:-D

reklama
ło matuchno ale się rozkręciło super:-D

laski która ma dość hałasu i smrodku spalin to zapraszam do kołbacza na kawkę, ciacho, hennę, regulację i depilację woskiem;-) przy okazji dzieci się wyhasają na czystym swierzym powietrzu.
co wy na to?

martyldo ja sie pisze jak tylko kaska bedzie:)

mortycja ja mieszkam na mazurskiej kolo komendy:( porazka smrod,pelno pijakow, psich odchodow- tragedia. chciałabym sie stad wyniesc.

Witam, moje maleństwo rowniez chorowite byliśmy wczoraj u lekarza i okazalo sie ze ma zaplenie drog moczowych :( dostal syropek i mniejmy nadzieje ze szybko pomoze

hej dziewczyny!!

ewon mieszkam koło stoczni szczecińkiej :D która już dawno upadła ;/ ehhh

a mam się dobrze, apetyt jest, zero mdłości i innych zbędnych dolegliwości hihi
buz_17.gif

Witajcie wszystkie nowe szczecinianki na tym watku :) a i stara gwardie pozdrawiam:)
Ale duuuzo nas sie zrobilo, to i pewnie ruch bedzie wiekszy:)
Po prostu super!!!

Wiam
mam na imię Dorota, jestem mamą 4 letniej Natusi i 12 letniego kawalera Kamila:-)mam nadzieje,ze uda mi się tu rozgościć na dłużej,
jestem z pomorzan:-)

no ja mieszkam na spokojnym osiedlu zaraz kolo reala na ku sloncu
i powiem wam ze zadko kiedy wyjezdzam z dziecmi do maista az mortycja czesciej jest u mnie niz ja u niej mimo ze ja zmotoryzowana a ona autobusem kiedys jak bylam mlodsza to bylam zla ze rodzice kupili mieszkanie i wyprowadzilismy sie ze slaskiej kurcze wszedzie blisko a mnie kazali mieszkac na zadupiu ;-)a teraz rozumiem to :-Dczlowiek z wiekiem madrzeje hihihi

owca121 duzo zdrowka dla malenstwa moje poki co odpukac nic powazniejszego nie lapie oliwka to nie choruje juz od ponad roku ale boje sie ze jak sie zacznie szkola to nadrobi to

reklama
Jak miło wchodze po dlugim czasie i widze, ze jestem poszukiwana:-)Ewon juz jestem:tak: Przepraszam ze nie pisalam. Malo sie dzialo troche wczesniej i pisalam sobie na styczniowkach i podforum: ciaza blizniacza. A tu wchodze i widze ze zaczelo sie dziac cos nareszcie:-) Witam wszystkie starsze i nowe forumowiczki. U mnie wszystko wporzadku jak narazie. Koncze za tydzien 6 miesiac i czujemy sie bardzo dobrze z moimi ksiezniczkami:-)Wczoraj bylismy u lekarza i rozwijaja sie rowniutko i wszytsko gra. No i napewno sa dziewczynkami:-) Rodzic bede w 36 tyg, przez cesarke ze wzgledu na jedno lozysko..a to wypada miedzy swietami i sylwestrem. Jak bedzie wszystko ok i nie beda malutkie pchac sie wczesniej to zrobimy ich tatusiowi prezent na urodziny 31-sze, bo ma 27 grudnia:-) Za 2 tyg idziemy na usg 3D:tak:Musze poczytac co sie dzialo tu u Was i nadrobic zaleglosci:-)Pozdrowionka dla Was i maluszkow.
ewon no mnie tez podoba sie prawobrzeze i jesli nie uda nam sie zlatwic kredytu na dom w okolicach stargardu to czekamy na TBS wlasnie dabie podjuchy i zdroje grzies w tamtych okolicach
To moze bedziemy sasiadkami assiia, bo ja mieszkam w Zdrojach:-) i mieszka sie bardzo milo!
Witajcie
Ja mieszkam w Szczecinie od prawie 7 lat. No mój skarb jeszcze w brzuszku jest... ale cóż przywitać się z sąsiadkami mogę
Hej Kingusia:-) a juz wiesz kogo w brzuszku nosisz? Czujesz juz pewnie tez ruchy maluszka.

Ostatnia edycja:
Do góry