reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

matylda ooo depilacja ale nog tak czy czego? :D ile kosztowałoby? a to regulacja z henna ile by wtedy? musze cos ze soba zrobic bo znowu schudłam i doła łapie:(((((

reklama
ewon henna brwi i rzęs + regulacja 15zł, robię to w domu u klientki. depilacja czego sobie życzysz, nóżki, paszki, wąsik, okolice bikini, ręce
nóżki całe 40zł, uda 20zł, paszki 15zł, bikini 20zł, ręce 15zł, wąsik 8zł. pracuję na dobrych i sprawdzonych kosmetykach:tak:

matylda jak tylko uzbieram kaske usmiechne sie ddo Ciebie:D

royanna ja mam:( musze zrobic sobie badania ale kasy narazie nie mam,a ubezp nie mam bo mnie z pup wyrejestrowali.na szczescie moj tato wzial maluchy na swoje ubezp. a mam dola bo zle sie czuje taka chuda i to moze byc spowodowane jakas chorobe -5mies temu stracilam przez raka moja mame-wiec mam leki:(

ewon oki nie ma sprawy:-)
ej kobieto ty tu nie strasz, może to tylko tarczyca....

pojechałam dziś po moja mamę, spędziłyśmy bardzo przyjemne popołudnie na dworze.
dobrze że Mateo ma jutro na 11.40 do szkoły to mogę sobie pozwolić na dłuższe posiedzenie

matylda jak tylko uzbieram kaske usmiechne sie ddo Ciebie:D

royanna ja mam:( musze zrobic sobie badania ale kasy narazie nie mam,a ubezp nie mam bo mnie z pup wyrejestrowali.na szczescie moj tato wzial maluchy na swoje ubezp. a mam dola bo zle sie :tak:czuje taka chuda i to moze byc spowodowane jakas chorobe -5mies temu stracilam przez raka moja mame-wiec mam leki:(
Nie smutaj sie, moze to tylko wynik stresu, ewentualnie tarczycy...Musi byc dobrze

reklama
ok ok:) modelka heheheheh cos ty z brzucha to mam flak,ze jest porazka,roztepy i wogole sama skora(co innego jakby bylo troche tluszczu.z mila checia przyjme od Ciebie -szkoda tylko ze tak nie da rady:((

Do góry